Rus Ordusu, Luhansk'da yer alan okulu bombaladı: Enkaz altında çok sayıda kişi var

Rus Ordusu, Luhansk'da yer alan okulu bombaladı: Enkaz altında çok sayıda kişi var
Rusya'nın Ukrayna'da saldırıları devam ediyor. Rus Ordusu tarafından yapılan son saldırı ise Ukrayna'nın Luhansk bölgesinde yer alan bir okulu hedef aldı. Tahliye edilmek isteyenlerin saklandığı okul içerisinde 90 kişi olduğu açıklanırken, bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

RUS ORDUSU OKUL VURDU: ONLARCA KİŞİ ENKAZ ALTINDA!

Rus Ordusu tarafından Ukrayna''daki yerleşim alanlarına yapılan saldırılara bir yenisi daha eklendi. Rus güçlerinin Ukrayna''nın doğusunda yer aldığı son hedef ise bir okul binası oldu. Bölgeden gelen bilgilere göre, tahliye edilmek isteyenlerin sığındığı bir okul binası, Rus uçakları tarafından bombalandı.

90 KİŞİ BULUNUYORDU

Gerçekleştirilen saldırı sonrası açıklama yapan Luhansk Valisi Sergey Gayday , " Irkçılar Belogorovka köyünde bir okula hava saldırısı düzenledi. Bu köyde son zamanlarda sıcak çatışmalar yaşanıyor. Rus katiller bugün sivil vatandaşlara karşı savaştılar ve neredeyse tüm köy halkının saklandığı okulu vurdular. Yaklaşık 90 kişinin bulunduğu okulda göçük altından 30 kişi çıkarıldı. Kurtarma operasyonu sürüyor" dedi.(İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar