Russia Today'in genel yayın yönetmeni Margarita Simonyan'dan Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'a zehir zemberek sözler

Russia Today'in genel yayın yönetmeni Margarita Simonyan'dan Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'a zehir zemberek sözler
Ermenistan'ın Azerbaycan'a karşı yaşadığı ağır hezimetin ardından Paşinyan'a yönelik en ağır açıklama Rusya'nın resmi televizyon kanalı Russia Today'in genel yayın yönetmeni Margarita Simonyan'dan geldi. Simonyan önce Telegram'da "Cehennemde yan canavar! Şu anda Erivan'da ve benim evimin mutfağımda neredeyse böyle bir ruh hali hüküm sürüyor" diye yazdı.

Ardından Facebook sayfasında ağzına geleni söyledi: "Rusya'yı eleştirmeye cesaret eden bir Ermeni, gidip o kirli dilini kesmeli. Ermenistan vatandaşları ancak kendilerini eleştirebilir. Ermeni halkının tek tarihi savunucusu ile kavga eden bir hainin iktidara gelmesi, bu savaşın ön koşullarını yarattı.

Soros'u nerede, Dışişleri Bakanlığı, Pentagon, Macron... Başka kim var? Seni haritada bulamazlar. Erivan bulunmayacak - Stepanakert (Hankendi) gibi değil. Her Ermeni şunu anlamalı: Rusya olmasaydı, Karabağ'ın tamamı önümüzdeki hafta kaybedilebilirdi. Her şey. Karabağ'ın başındakine sorun."

r1-005.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar