Rus milyarder Roman Abramoviç Göztepe'yi satın aldı

Rus milyarder Roman Abramoviç Göztepe'yi satın aldı
İngiliz hükümetinin yaptırımları nedeniyle Premier Lig devi Chelsea'yi satılığa çıkarmak zorunda kalan Roman Abramoviç'in Süper Lig ekiplerinden Göztepe ile ilgilendiği bir süredir konuşuluyordu. D Smart Spor'un haberine göre Rus milyarder, İzmir temsilcisini satın aldı.
Rusya''nın Ukrayna''ya savaş açmasının ardından futbol dünyası Ruslara karşı yaptırımlarda bulunmaya başladı. UEFA ve FIFA tarafından yürürlüğe koyulan uygulamalar ile Rus kulüpler organizasyonlardan men edildi. İngiltere hükümeti de Rusya Devlet Başkanı Putin''e yakınlığı ile bilinen Roman Abramoviç''e çeşitli yaptırımlar uyguladı. Chelsea''nin eski sahibi Rus milyarder Roman Abramoviç, Süper Lig''den Göztepe''yi satın aldı. Resmi açıklamanın yapılacağı gün belli oldu. İşte detaylar.
 
RESMİ AÇIKLAMA YAPILACAK
 
Mehmet Sepil''in kulübü satacağını açıklamasının ardından güçlenen iddialar gerçek oldu. Haberde, tarafların anlaşmaya vardığı ve resmi açıklamanın Cuma günü yapılacağı belirtildi. Bu sezon kötü bir dönem geçiren Göztepe, Spor Toto Süper Lig''in düşme hattında bulunuyor. Oynanan 31 maçta 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 18 mağlubiyet alan İzmir ekibi, 27 puan ile 18. sırada yer aldı. Ateş hattının dışında, 16. sırasındaki Giresunspor ile Göz Göz arasında ise 9 puan fark var.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar