Ronaldo fit kalmanın sırrını açıkladı

Ronaldo fit kalmanın sırrını açıkladı
Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, formda kalmasının sırlarını anlatırken beslenme programını da açıkladı. Ronaldo, yaptığı diyette günde 6 öğün yemek yediğini ve asla tuz kullanmadığını söyledi.

Juventus forması giyen yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, 34 yaşında olmasına rağmen nasıl fit bir vücuda sahip olduğunun sırlarını anlattı. YouTube'da ChrisMD kanalına konuşan Portekizli futbolcu bir günde nasıl beslendiğini ve nelere dikkat ettiğini paylaştı. Ronaldo, diyet yapmasına rağmen oğluyla birlikte kaçamak yaparak pizza yediğini de söyledi.

GÜNDE 6 ÖĞÜN BESLENİYOR

Cristiano Ronaldo, yaptığı diyette günde 6 öğün yemek yediğini ve asla tuz kullanmadığını belirtti. Ronaldo'nun protein ve karbonhidar ağırlıklı beslendiği, günde mutlaka 8 saat uyuduğu ve sabahları kahvaltıda portakal suyuyla ananas suyu tükettiği belirtildi.

"AZAR AZAR SIK YEMEK YERİM"

Egzersizlerini hiç aksatmadan yaptığını belirten Ronaldo, "Sabahları uyandığımda ve gece yatmadan önce odamda egzersiz yapıyorum. Egzersizlerinize sürekli yeni şeyler eklemeye çalışın. Mümkün olan her yerde egzersiz yapın." dedi. Düzenli bir şekilde yemek yediğini ve şekerli gıdalardan uzak durmaya çalıştığını belirten Ronaldo, "Düzenli yemek ve egzersiz, vücudunuzun enerji seviyesini yükseltmeniz için çok önemli. Günde 6 öğün ama az yemek yerim" şeklinde konuştu.

Cristiano Ronaldo'nun verdiği 5 ipucu ise şu şekilde:

Çok çalışmak
Dünya senin spor salonun, her yerde antrenman yapmak
İçki yasak
Dengeli bir diyet, şekerden uzak durmak
Bol uyku ve dinlenme

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar