Rıdvan Dilmen'den Ömer Faruk Beyaz'a olay sözler! Fenerbahçe ile pazarlık yapılmaz

Rıdvan Dilmen'den Ömer Faruk Beyaz'a olay sözler! Fenerbahçe ile pazarlık yapılmaz
Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe ile sözleşme uzatma konusunda anlaşma sağlayamayan ve Schalke 04 ile el sıkıştığı söylenen Ömer Faruk Beyaz için "Fenerbahçe'yle pazarlık yapılmaz. Müsaade istenir, o da Manchester City için. 17 yaşındaki oyuncunun menajeri olmaz. 'Neyi uygun gördünüz başkanım?' der, devam eder." dedi. 

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Rıdvan Dilmen Ömer Faruk Beyaz'la ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

"FENER'LE PAZARLIK OLMAZ"

Fenerbahçe ile sözleşme uzatma konusunda anlaşma sağlayamayan ve Schalke 04 ile el sıkıştığı söylenen Ömer Faruk Beyaz için şu ifadeleri kullandı; 

ofb.jpg

"Geçen Tuncay'ı gördüm. Ömer Faruk'la ilgili çok güzel şeyler söyledi. Müjdat Yetkiner bulmuştu onu. Emre de gördüğüm en iyi yerlilerden biri demişti. Ömer Faruk, 18-19 yaşında Fenerbahçe A Takımı'nda oynamıyorsa soru işaretiyle bakarım ben. Fenerbahçe'yle pazarlık yapılmaz. Müsaade istenir, o da Manchester City için. 17 yaşındaki oyuncunun menajeri olmaz. 'Neyi uygun gördünüz başkanım?' der, devam eder."

ALİ KOÇ AYAĞINA GİTTİ 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ömer Faruk Beyaz'a verilen değeri anlatırcasına evine bizzat üç kez gitti, çabalar sonuç vermedi. Kendisi için sunulan projeleri elinin tersiyle iten 17 yaşındaki futbolcu 31 Mayıs 2021 tarihi itibariyle serbest kalacak.

MESUT ÖZİL BEŞİKTAŞ'A GİTMİŞ OLSA... 

mesut1.jpg

Mesut Özil transferine değinen Dilmen, "Mesut Özil'den faydalanabilmek için etrafını doldurmak lazım. Mesela şu an Beşiktaş'a gelmiş olsa çok etkili olur. Fenerbahçe'de Gustavo'dan sonra orta sahaya yazacağım ilk isim Sosa'dır. İdeal kadrom benim Sosa, Gustavo ve geldiğinde Mesut'tur. Samatta bir var bir yok, papatya falı lazım değil Fenerbahçe'ye. Cisse ve Ademi'den verim alamadılar. Jardel diye bir futbolcu vardı, 35 tane yapıştırıyordu. Böyle bir oyuncusu yok Fenerbahçe'nin." dedi.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar