Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş- Kayserispor maçı sonrası flaş yorum: Ahmet Çakar hocam çık hangi hakem olduğunu söyle

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş- Kayserispor maçı sonrası flaş yorum: Ahmet Çakar hocam çık hangi hakem olduğunu söyle
Eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın deplasmanda Kayserispor'u 2-0 mağlup ettiği maçın ardından karşılaşmayı analiz etti. Dilmen, mücadelenin VAR hakemi Cüneyt Çakır'a yüklenendi.

Rıdvan Dilmen'in Kayserispor-Beşiktaş maçıyla ilgili çok konuşulacak yorumlarda bulundu. Dilmen şunları söyledi:

“YAHU CÜNEYT, SANA NE YA!”

“Bu hakemler, yaşadıkları gibi inanıyorlar. Beşiktaş, Kayseri'den çok daha iyi bir takım. Kayserispor, kazanacak bir şey yapmadı ama mücadele ettiler. Yahu Cüneyt, sana ne ya! Maç bitiyor zaten.

"NEDEN ÇAĞIRMIYORSUN?”

Cüneyt Çakır bir de Beşiktaş aleyhine hata yaptı. Kvrzic'e sarı kart gösterdi. Cüneyt Çakır'ın ona da çağırması gerekiyordu. Cüneyt Çakır, adın gibi biliyorsun o pozisyon kırmızı kart. Neden çağırmıyorsun? İyi niyetli değilsiniz.

“İKİ PENALTIYI DA BEŞİKTAŞ’IN ALEYHİNE VERMEZLER”

Bugünkü iki penaltıyı da Beşiktaş'ın aleyhine vermezler. Beşiktaş'tan daha iyi futbol bekliyordum. Bunlar yıllardır hakemler, bizlerden hakemlikte daha yetenekliler. Bence MHK'yi bu arkadaşlar sevmediler, gitmesini istiyorlar. Özellikle böyle uygulamalar yapıyorlar. Ağır kararlar. İki penaltıyı da vermem ben. Uzaktan yakından alakası yok. Bunları yeteneksiz hakemler de yapmaz. Kafalarında başka şey olan insanlar yaparlar.

SERGEN YALÇIN'IN PERFORMANSI

Sergen Yalçın'ın performansında ben bugün düşüş gördüm. 2 değerli oyuncuları olmadığı için yaratamadılar. Hoca birtakım değişiklikler yapmaya çalıştı. Türkiye'de ilk kez uyguladığı bir şeye geçti. Ben ilk kez gördüm. Savunmayı ikiledi, önlerine Necip'i koydu. Bekler de hücum taraflarında kaldı. 3-5-2'yi tersten oynadı. Gördü ki tıkandı maç, Oğuzhan'ı soktu.

JOSEF'TE KOORDİNASYON PROBLEMİ 

Josef'te garip bir özellik var. Topla giderken müdahalesiz düşüyor. Kramponlarında bir problemi var sanırım. Koordinasyon problemi de olabilir.

“BEŞİKTAŞLILARIN İÇİNE SİNMEYEN BİR GALİBİYET OLDU”

Biz futbolda yorum yapıyoruz ama neden yapıyoruz bilmiyorum. Gerçek Beşiktaşlıların içine sinmeyen bir galibiyet oldu bugün. Sergen Yalçın'dan ağır bir karar demesini beklerim. Sergen Yalçın gibileri lazım.

“RİVA’DAN BİRİ ÇIKIYOR...”

Lopes ekmek parası için mücadele ediyor, düşünüyor 1 puanı. Ama Riva'dan bir tanesi çıkıyor, şu penaltıyı ver bakayım diyor. Cüneyt Hoca, Fırat Hoca'yı çağırdığında penaltıyı vermeme ihtimali yok. Aynı rütbede ya bunlar. Bu hakemlerin 3-4 tanesi birbirini yakaladığında birbirlerinin kararlarını hayatta bozmazlar. Fırat Aydınus'un da bir lobisi var, biraz daha devam etsin diyorlar.

SERDAR TATLI'YA SESLENDİ

Benim kimin hangi niyette olduğunu bilmediğimi zannetmesinler. Serdar Tatlı, seni yollayacaklar oradan. Sen ne kadar iyi niyetli olursan ol. Bir şey yapmazsan, Urfa yolları gözüktü. Yeni hakemler getirerek devrimler yaratılmaz. Gerçekten tuhaf şeyler oluyor. Beşiktaş takımı yener, şampiyon da olur. Mağdur edildiğini çok gördüm Beşiktaş'ın. Anadolu takımlarında hocalık yapmak çok zor. Eskiden VAR yoktu çakıyorlardı hakemler geçiyorlardı. Şimdi göz göre göre yapıyorlar.

“LİGDE OPERASYON DEVAM EDİYOR”

Ben Fenerbahçe'nin Başakşehir maçındaki galibiyetini de içime sindirememiştim. Beşiktaş'ın Kayserispor'u yenememesi ciddi bir sürpriz olurdu. Sana ne Cüneyt, Riva'dan atlıyorsun. Dün Emre Kılınç'ın pozisyonunda sarıya çevirmek için neden çağırıyorsun? Fatih Terim de biliyor kırmızı olduğunu onun. Beşiktaşımızın her Avrupa maçına giderim, şu an kızabilirler bana. Ben, Beşiktaş'ın böyle galibiyetlere sevineceğini düşünmüyorum. Ligde operasyon devam ediyor. TFF, aynı kaldı, diğerleri aynı kaldı, MHK değişti. 40 yıldır futbolun içindeyim, Rıdvan Dilmen sezonu yaptılar adını, çok şükür ölmedik.

AHMET ÇAKAR’A SESLENDİ

Ben yüzde 100 Ahmet Çakar'ın doğru söylediğine inanıyorum. Hocadan rica ediyorum, Türk sporu için yap bunu. FIFA hakeminin, hangi hakem olduğunu söyle hocam.

BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLUK ŞANSI

Beşiktaşlı Sergen'in bir kredisi vardı fakat bu krediyi kullanmadı. İşler iyi gitti. Beşiktaş takımı muazzam işler yapıyor. Sergen Yalçın liderlik koltuğuna oturuyorsa, Sergen bu işi sevmiş demektir. Yapıyor bu işi, çalışıyor, seviyor. Allah yolunu açık etsin. Beşiktaş'ın 2,5 yıldır hiç lider olmaması sürprizdir. Bu sene şampiyon olması sürpriz değildir. Emre Kocadağ, Kovid olmuş, Allah sağlık versin.

“VIDA SERGEN’İ GÖRÜNCE ‘EYVAH’ DEDİ”

Ben, Beşiktaş'ın oyun içerisinde havlu atarak oynadığını görmüyorum. Sergen Yalçın, kulis yapmadı. Otur dedi Vida'ya, Necip'i koydu. Vida mı, Necip mi? Bak Vida'ya şimdi adamı ısırıyor. Vida, "Eyvah bu adam enteresan bir adam, ben çalışayım" dedi. Umrunda değildi Beşiktaş.

Beşiktaş'ın sezon sonuna kadar şampiyonluk yarışında olacağını düşünüyorum

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar