Reynmen'in 377 bin takipçisine şok

Reynmen'in 377 bin takipçisine şok
Youtube üzerinden paylaştığı videolarla olduğu kadar aynı zamanda kendi yazdığı ve kliplendirdiği şarkılarıyla da hatırı sayılır bir kitleye hitap eden Reynmen lakaplı Yusuk Aktaş'ın Twitter hesabı askıya alındı.

Reynmen'in 377 bin takipçisine şok

Çıkardığı şarkılar ve sosyal medyadan yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelen Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş'ın Twitter askıya alındı. 377 binin üzerinde bir takipçisi sayısı bulunan Aktaş, sosyal medya platformunun kendi hesabını aksıya almasıyla ilgili olarak büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Instagram sayfası üzerinden bir paylaşım yapan Reynmen, Twitter hesabının askıya alındığını duyurdu. Bu duruma şaşıran Reynmen, “Nasıl ya” notunu düştü.

ENES BATUR'UN DA YOUTUBE HESABI CEZA ALMIŞTI

Türkiye'nin en çok takipçiye sahip YouTuber'larının arasında yer alan Enes Batur, 'Topluluk kurallarını' ihlal ettiği gerekçesiyle YouTube'dan ceza almıştı...

Sosyal medya hesabından cezaya itiraz eden Batur "Sinir krizi geçireceğim gerçekten. 5 yıl önce yayınladığım bir video yüzünden ihtar aldım. YouTube'a video yüklemem yasaklandı. Sıkıntıyı çözmeye çalışacağım bakalım dualarınızı eksik etmeyin" ifadelerini kullanmıştı.

reynmen-ic.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar