Rehin alındığını iddia etmişti! Okan Kurt, olay yaratan kavgayla ilgili konuştu

Rehin alındığını iddia etmişti! Okan Kurt, olay yaratan kavgayla ilgili konuştu
Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt, geçtiğimiz günlerde sahibi oldukları restoranın yan komşusu ile tartışmış, kavganın görüntüleri ortaya çıkmıştı. Okan Kurt, kavga görüntüleri ve "15 aydır kirasını ödemiyor" iddiası üzerine konuya açıklık getirdi.

Ghalia'nın yöneticilerinin "15 aydır kirasını ödemiyor" iddiası üzerine Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt konuya açıklık getirdi.

Demet Akalın ve kızı Hira'yla birlikte tatilde olduğu Paris'ten Medyatava'ya konuşan Okan Kurt, kavga görüntüleri ve kira iddiasıyla ilgili şu açıklamada bulundu:

"ANNEME DİRSEK ATIP KÜFRETTİ"

"O gece bizim mekanda düğün yemeği vardı. Söylendiği gibi müzik yüksek değildi. Ben de o gün Galatasaray maçını izlemişim, yorgunum eve gideceğim... Görüntülerde göründüğü gibi biz tartışmaya başlayınca annem geldi ve 'Oğlum ne yapıyorsunuz sakin olun' dedi... Anneme dirsek atıp, küfredince olaylar başladı zaten."

"ELİNDE MUŞTA VARDI"

"Gelenlerin birinin elinde muşta vardı, kavgaya hazırlıklı gelmiş adamlar. Aynı kapıdan girilen iki farklı mekan burası, bizimki popüler bir yere dönüştü."

"PANDEMİ DÖNEMİNDE BİLE KİRALARI ÖDEDİM"

Benim 15 aydır kira ödemediğimi söylüyorlar. Şu an Demet ve Hira'yla birlikte Paris'teyiz, tatile geldik bir kaç gün. Babama söyleyip dekontların hepsini size gönderteceğim. Pandemi döneminde bile bütün kiralarını tıkır tıkır ödedim. Asıl onlar nereye ne kadar kira ödüyorlarmış bir ona bakın bakalım..."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar