Rasim Ozan Kütahyalı'dan Erdoğan'ın kuzeni için ilginç talep

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Erdoğan'ın kuzeni için ilginç talep
Rasim Ozan Kütahyalı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kuzeni Cengiz Er'i mahkemeye verdi. Er, Kütahyalı'nın cep telefonlarına ve bilgisayarlarına el konulmasını talep ettiğini belirtti.

Beyaz TV’de yayınlanan "Beyaz Futbol" programında “Kusturmalı Boşnak Saksosu” diyerek Boşnaklara ırkçı ve belden aşağı hakarette bulunan Rasim Ozan Kütahyalı yine gündem oldu.

Rasim Ozan Kütahyalı, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kuzeni Superhabertv sahibi Cengiz Er'i mahkemeye verdi.

Kararı, sosyal medya hesabından duyuran Cengiz Er, "ROK, FETÖ çetesine böyle övgüler düzüyordu!" başlıklı haberden dolayı Kütahyalı'nın kendisini mahkemeye verdiğini aktardı.

Cengiz Er, Kütahyalı'nın Superhabertv'ye baskın yapılmasını; cep telefonlara ve bilgisayarlara el konulmasını talep ettiğini de belirtti. Er, Kütahyalı için, "Superhaber’e baskın yapılmasını ve şahsıma ait bilgisayarlara, cep telefonlarına el konulmasını talep etmiş" derken, "Ne kadar tanıdık değil mi? FETÖ’cü abilerine de böyle asist yapıyordu vaktinde" diye ifade etti.

İşte Cengiz Er'in o paylaşımı:

cengiz-er-cnbl.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar