Rahmi Turan: "Talat Atilla hayatımı alt üst etti"

Rahmi Turan: "Talat Atilla hayatımı alt üst etti"
Sözcü yazarı Rahmi Turan Saray'a giden CHP'li haberiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Talat Atilla hayatımı alt üst etti" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Talat Atilla geçtiğimiz günlerde Saray'a giden CHP'li haberiyle ilgili CNN Türk'e açıklamalar yapmıştı. Atilla, haber kaynağımı Rahmi Turan'a söyledim demişti. Rahmi Turan ise konuyla ilgili Bizim TV'ye açıklamalarda bulundu.

"NİYE TOPU BANA ATIYOR?"

Turan açıklamasında, "Talat Atilla hayatımı alt üst etti. CHP’li kaynağını kendisi açıklasın niye topu bana atıyor? O da yalan çıkarsa ne yaparım" ifadelerini kullandı.

Turan'ın açıklamasından satır başları şu şekilde:

"HABERİN DOĞRU OLMADIĞINA İNANDIM"

"Önce şunu söyleyim. bir bardak suda koparıldı. Bu haber kulis haber şeklinde yazılmıştı. Siyaset dünyasında çokça görülen yöntem. Zaten isim de verilmeden. Ben ismi yazmayı uygun görmedim. Kıyamet koptu illa açık açıkla denildi. Cumhurbaşkanı ve sayın İnce böyle bir şey yok dediler. Ben de haberin de doğru olmadığına inandım."

"ATİLLA'YI DA BİRİLERİ YANILMIŞ OLABİLİR. O DA BENİ YANILTTI"

"Atilla'yı da birileri yanılmış olabilir. O da beni yanılttı. Gazetecilikte doğru haberin kaynağı açıklanmaz. Kaynağını neden açıklamasın. Bana haberi Talat Atilla müthiş bomba bir haber diye verdi. Önceki verdiği haberler doğru diye bu haberi yayınladım."

"BEN KAFAMI TREN RAYININ ALTINA KOYARIM"

"Sözcü gazetesi ile bu haberin uzaktan yakından ilgisi yok. Tamamen benim haberimdi. Sözcü gazetesinin özelliği hiçbir yazarının düşüncülerine ve yazılarına karışmaz. Sözcü'de bir yazarın en ufak yazısına karışılsın Ben kafamı tren rayının altına koyarım."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar