Putin'in kanser olduğu iddia edildi

Putin'in kanser olduğu iddia edildi
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sağlık durumu hakkında konuşan Ukrayna Askeri İstihbarat Başkanı Tümgeneral Kyrylo Budanov, sağlık durumunun iyi olmadığını iddia ettiği Putin'in aynı zamanda kanser olduğunu söyledi.

ÇOK HASTA OLDUĞU AÇIKLANDI: İŞTE SAVAŞA BİÇİLEN ÖMÜR!

Ukrayna-Rusya savaşı devam ederken, iki devlet başkanı hakkında çeşitli iddialar gündeme gelmeye devam ediyor. Daha önce Kremlin''e yakın isimlerin sızdırdığı çarpıcı iddia, bu kez Ukrayna istihbaratından geldi. İngiliz Sky News''e konuşan Ukrayna Askeri İstihbarat Başkanı Tümgeneral Kyrylo Budanov, ''''Putin psikolojik ve fiziksel olarak çok kötü durumda, çok hasta. Rus liderin kanser ve başka hastalıkları da var'''' dedi.

''RUSYA''NIN TAKTİKLERİ DEĞİŞMEDİ''

Kyrylo Budanov''un yaptığı açıklamadan öne çıkan kısımlar ise şöyle

"Donbas ve Kırım da dahil olmak üzere kaybettiğimiz tüm topraklarımızda Ukrayna gücünü yenileyeceğiz. Doğuya kaymasına rağmen Rusya''nın taktiklerinin değişmedi. Rusya büyük kayıplar veriyor. Düşmanımız hakkında her şeyi biliyoruz. Planlarını neredeyse yapılırken biliyoruz.

''BU BİR DARBE''

Savaş, eninde sonunda Rusya Federasyonu''nun liderliğinin değişmesine yol açacak. Bu süreç zaten başlatıldı ve o yöne doğru ilerliyorlar. Bu bir darbe anlamına geliyor. Bu şekilde hareket ediyorlar ve bunu durdurmak imkansız.

''SEKİZ YILDIR SAVAŞIYORUZ''

Avrupa, Rusya''yı büyük bir tehdit olarak görüyor. Putin''in saldırganlığından korkuyorlar. Sekiz yıldır Rusya''yla savaşıyoruz ve bu oldukça yaygın Rus gücünün bir efsaneden ibaret olduğunu söyleyebiliriz. Rusya, sanıldığı kadar güçlü değil, sadece silahlı bir insan güruhu.

İnsan gücü ve zırh açısından ağır kayıplara uğradıklarını doğrulayabilirim. Top atışları gerçekleştiğinde mürettebatın çoğunun ekipmanlarını terk ederek kaçtığını da söyleyebilirim.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar