Putin'den korona virüse karşı dikkat çeken önlem

Putin'den korona virüse karşı dikkat çeken önlem
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova'da korona virüs tedavisi gören hastaların bulunduğu hastanede özel kıyafet ve maske kullandı. Putin, sarı tulumu ve maskesiyle dikkat çekti.

Koronavirüsle mücadele çalışmalarından sorumlu Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova, Sağlık Bakanı Mihail Muraşko, Rusya İnsan Sağlığı ve Tüketici Haklarını Koruma Servisi (Rospotrebnadzor) Başkanı Anna Popova ve Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin ile koronavirüse karşı önlemlerin ele alındığı bir toplantı yapan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, daha sonra Moskova yakınındaki Kommunarka'da bulunan 'korona virüs hastanesini' ziyaret etti.

Sputnik'te yer alan habere göre Koronavirüsle mücadele çalışmalarından sorumlu Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova, Sağlık Bakanı Mihail Muraşko, Rusya İnsan Sağlığı ve Tüketici Haklarını Koruma Servisi (Rospotrebnadzor) Başkanı Anna Popova ve Moskosva Belediye Başkanı Sergey Sobyanin ile koronavirüse karşı önlemlerin ele alındığı bir toplantı yapan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, daha sonra Moskova yakınındaki Kommunarka'da bulunan 'korona virüs hastanesini' ziyaret etti.

​Rus lider, kendisine eşlik eden 40 no'lu hastanenin Başhekimi Deniz Protsenko'dan bilgi aldı. Protsenko, hastanenin Avrupa standartlarında olduğunun altını çizdi.

putin3.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar