Putin nükleer savaş için harekete geçti!

Putin nükleer savaş için harekete geçti!
3'üncü Dünya Savaşı'nın 2034'te çıkacağı iddia edilmesinin ardından Rusya Devlet Başkanı "nükleer savaş" hazırlığına başladı.

Putin nükleer savaş için harekete geçti!

ABD'de emekli bir general ile bir gazetecinin 2034'te ABD savaş gemilerinin Güney  Çin Denizi'ne girmesiyle 3'üncü Dünya Savaşı'nın başlayacağına dair senaryoların gündeme bomba gibi düşmesinin ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "nükleer savaş" hazırlığı yaptığı ortaya çıktı.

SİPARİŞ VERDİ 

Vladimir Putin, olası bir nükleer savaşta kendisine ve komuta kademesine ev sahipliği yapacak iki yeni uçağın inşası için emir verdi.ABD basının iddialarına göre Putin, "Kıyamet" uçağı bir saldırı durumunda Rusya'nın üst düzey liderliğini güvenli bir yere götürmek ve silahlı kuvvetlerle temas halinde kalmalarını sağlamak için tasarlandı.

Planlara göre savaş durumunda uçağa savaş uçakları da eşlik edecek. Kokpit hariç penceresi olmayan iki uçaktan ilkinin inşaatı Rusya'nın orta kesimindeki Voronezh kentinde devam ediyor.  Üçüncü bir uçağın daha inşa edilebileceği olasılıklarının olduğu kaydedilen haberde yeni modeller Ilyushin Il-96 uçakları ile değiştirilecek ve 1980'lerin sonlarından beri hizmette olan mevcut Doomsday Ilyushin Il-80'lerin yerini alacak.

 

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar