Pucca: "Harekât ile ilgili tek kelime yazmıyorsam..."

Pucca: "Harekât ile ilgili tek kelime yazmıyorsam..."
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda uyuşturucuya özendirdiği gerekçesiyle hapis cezası alan 'Pucca' isimli sosyal medya fenomeni Pınar Karagöz, Barış Pınarı Harekatı ile ilgili neden paylaşım yapmadığını açıkladı.

"Harekât ile ilgili tek kelime yazmıyorsam..."

'Pucca' ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Pınar Karagöz 12 Temmuz 2019 tarihinde, "uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendirme" suçundan 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Karagöz hakkında 66 bin 660 lira adli para cezası da verilmişti.

"SİZ BİLİN DE ONA GÖRE YAZIN"

Hakkında açılan davalardan dolayı zor günler geçiren Pucca, 4 gün önce başlayan Barış Pınarı Harekatı ile ilgili paylaşım yapmamasının gerekçesini açıkladı.

Ünlü fenomen, "Barış Pınarı Harekatı ile ilgili tek kelime yazmıyorsam sebebi tüm tweetlerimden 12 tane dava açtılar, ajanlıktan tut; narkotiğe kadar. Mavi Marmara için sonrasında birisi 'bana mı sordunuz?' dedi onun için bile soruşturma açıldı. Siz bilin de ona göre yazın bence. Bu arada şaka yapmıyorum, gerçekten yazarken dikkatli olun. Yarın bir bakarsınız olaylar farklı olur 'Aaa savaş heveslisi, vatan düşmanı' biri olmuşsunuz. Geldi başıma yani" notunu düştü.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARINDAN TEPKİ

Bir kullanıcı "Mesela Mehmetçik'imize zaferler dileyebilirsin. Biz de yazdık kimse dava açmadı bize. Mesela Allah sizinle olsun diyebilirsin! Tabi zor geldiyse yazmasan da olur sıkıntı yok"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar