Promosyon ödemesine ek olarak emeklilere 3 maaş avans müjdesi

Promosyon ödemesine ek olarak emeklilere 3 maaş avans müjdesi
Sosyal Sigortalar Kurumu (SGK), emekli vatandaşlara müjdeli haberi verdi. Emeklilere ödenecek promosyonundan yanında talep edene 3 maaşa kadar da avans ödemesi yapılacak. Başvurular yazılı olarak SGK'ya yapılacak. Ayrıntılar haberimizde...

Pandemi sebebiyle ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlara müjdeli haber SGK'dan geldi. Promosyonun yanında avans ödemesi ile beraber emeklilerin cebi oldukça rahatlayacak.

Emekli vatandaşlar dört gözle promosyon ödemesini beklerken SGK yeni bir müjde daha verdi. Buna göre emeklilere promosyon ödemesinin yanında 3 maaş kadar avans verilecek. Böylece emekliler toplu para alma şansına sahip olup hem de bunun geri ödemesini maaşlarından kesilerek yapacaklar. Toplam ödemenin 5000 TL üstünde olduğu öğrenildi. 

Emeklilere 3 maaş avans ve toplam 5.100 TL ödeme!

Nutuk.com.tr'nin derlediği habere göre, promosyon döneminin gelmesiyle promosyon ödemelerine ek olarak emekliler avans alma olanağı da elde edecekler. Avans alacak olan emekliler 12,24 veya 36 ay vadeli olarak maaşlarından geri ödeme yapabilecek. Bunun sayesinde hem emeklilerin eline toplu para geçmiş olacak hem de düşük taksitler olarak geri ödeme fırsatı bulacak. 

EMEKLİLERE NAKİT AVANS KAMPANYASI

Koronavirüs salgını ile tüm dünyanın mücadele ettiği bu günlerde ekonomik sıkıntı çeken emeklilerde yeni kampanyaları araştırmaya devam ediyor. Özellikle son dönemlerde bankalar peş peşe emekliler için kampanya düzenlerken SGK'dan da yepyeni bir teklif geldi. Emeklilerin gelirini artırmak isteyen SGK nakit avans teklifinde bulundu. Vatandaşın cebini rahatlatacak olan bu kampanya sayesinde en az 5100 TL ödeme almak mümkün. SGK tarafından nakit ön ödeme olarak verilecek olan ödemeler 36 aya varan vade alternatifleri ile sunuluyor. Ayrıca faiz oranları da oldukça düşük, emeklilere rahat geri ödeme fırsatı verilmekte. Hem emekli olan yurttaşlar hem de emekli aylığı almak için gün sayan yurttaşlar bu kampanyadan faydalanabiliyor.

BAŞVURULAR SGK’YA YAPILACAK

Emekliler nakit avans kampanyasından faydalanmak için müracaatlarını yazılı olarak SGK’ya yapacak. Almak istedikleri tutarı da belirtecek olan emeklilere en yüksek 3 maaş avans verilecek. Daha düşük nakit avans almak da mümkün olacak. Emekli nakit avans kampanyası başvuruları henüz açılmadı. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar