Profesyoneller için uzaktan hijyen eğitimi

Profesyoneller için uzaktan hijyen eğitimi
İşletmelerin hijyen çözüm ortağı Eczacıbaşı Profesyonel, EP Akademi bünyesinde verdiği danışmanlık hizmetine internet üzerinden erişilebilen “Uzaktan Eğitim Programı” nı ekledi.

Profesyoneller için uzaktan hijyen eğitimi

Gülsüm Hülya SUNDU / İSTANBUL

İnternet üzerinden tüm sektör profesyonellerine açık olan program için Eczacıbaşı Profesyonel Genel Müdürü Melike Koçoğlu bilgi verdi.

Ev dışında faaliyet gösteren, sektör profesyonellerine uzmanlık alanlarını geliştirme fırsatı sunan portal; temel bilgiler, yüzey temizliği, mutfak hijyeni ve çamaşır hijyeni kategorilerinden oluşuyor. EP Akademi, konusunda uzman kadrosuyla sunduğu Uzaktan Eğitim Programı ile sektör çalışanlarına ve işletmelere daha verimli bir çalışma ortamı oluşturulmasına destek olmayı amaçlıyor. Eczacıbaşı Profesyonel’in bünyesinde bulunan EP Akademi, “Uzaktan Eğitim Programı” ile eğitimlerini dijital platforma taşıdı. İnternet üzerinden tüm sektör profesyonellerine açık olan program için Eczacıbaşı Profesyonel Genel Müdürü Melike Koçoğlu; “İşletme çalışanları ne kadar bilinçli olursa, işletmelerde çözüme ulaşmak o kadar kolay olacaktır. Uzaktan Eğitim Programı ile amacımız sağladığımız çözümlerimizle çalışanların, değerlerine değer katmaktır” dedi. Çalışanlara uzmanlık katarken, işletmelerde verim sağlanıyor Eczacıbaşı Profesyonel Uzaktan Eğitim Programı; sektör profesyonellerinin ihtiyaçlarına uygun eğitim modülleri ile sektör çalışanlarına sürekli mesleki gelişim fırsatı sunuyor. Ayrıca, temizlik ve hijyen konularında verdiği temel bilgiler ve standartlar ile işletmelere hız ve maliyet tasarrufu sağlaması planlanıyor. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar