Yeni ÖSYM Başkanı'ndan skandal hareket!

Yeni ÖSYM Başkanı'ndan skandal hareket!
Erdoğan tarafından görevden alınan ÖSYM Başkanı Halis Aygün'ün yerine uygun görülen Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy'un önceden attığı tweetleri, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Bülent Maraklı, sosyal medya hesabından paylaştı.

Bu sene milyonlarca gencin katıldığı KPSS sınavı soruların zorluğu ile değil, sınav ve sonrasında yaşanan şaibeler ile gündemde. Sınavda sorulan soruların daha önce başka bir yayın evinin deneme kitaplarında yer alması infiale neden olurken ÖSYM Başkanı Halis Aygün, Erdoğan tarafından gece yarısı kararnamesi ile görevden alındı. Yaşanan bu gelişme üzerine boşalan koltuğa oturan Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy''un yaptığı ilk hareket ise tartışma yarattı. Daha önce paylaştığı twetlerin yeniden gündeme gelecek olması endişe ile kişisel sosyal medya hesabını kapatan Ersoy tartışma yarattı.

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Bülent Maraklı, sosyal medya hesabından ÖSYM Başkan görevine yeni paylaşan Prof. Dr. Ersoy''un Twitter hesabından attığı tweeti paylaştı. 

Maraklı, şu ifadeleri kullandı:

"Yeni ÖSYM Başkanı, atandığı an Twitter hesabını kapatmış olsa da birkaç tweetine Google sayesinde ulaşılıyor. Tarikatçıya "efendim" diyen bir ÖSYM Başkanı''mız var artık. Arkadaşlar önemli olan atananın değil, atayanın değişmesi. Biz değiştireceğiz."

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar