Pochettino kararı, Tottenham'da deprem yarattı

Pochettino kararı, Tottenham'da deprem yarattı
Kaptan Harry Kane, takım arkadaşları ve Tottenham camiası, Teknik Direktör Pochettino'nun görevine son verilmesinin ardından art arda açıklamalarda bulundu.

İngiltere Premier Ligi'nde Mauricio Pochettino'nun 5.5 yıldır görev yaptığı Tottenham'dan gönderilmesi kararı takım içinde adeta depreme sebep oldu.

Harry Kane, twitter'dan paylaştığı veda mesajında Pochettino'ya teşekkür etti. Tottenham'ın kaptanı, "Hayallerimi gerçekleştirmeme yardım ettiğin için sana sonsuza dek minnettar kalacağım. Son 5.5 yılda birçok unutulmayacak anlar yaşadık. Sne benim menajerimdin ama aynı zamanda arkadaşımdın da. Bu özel ilişki için sana teşekkür edereim. Bir sonrası görevinde iyi şanslar." yazdı.

Dele Alli'de benzer bir tweet yazdı. İngiliz yıldız, "Geçen 5 yılda beraber çok güzeler anlar yaşadık. Bana hayallerimi gerçekleştirmem için çok yardımcı oldun. Sana ne kadar teşekkür etsem az." dedi.

BEN DAVIES: "ŞOK OLDUM"

Toby Alderweireld, Kıbrıs'ı 6-1 yendikleri maçın ardından konuştu. Belçikalı yıldız, "Bu karar benim için de supriz oldu ama kulüp bir karar verdi ve bu kararı kabul etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Yaptığı her şey için ona minnettarım. Bu kulübe seviye atlattı." ifadelerini kullandı.

Ben Davies, 2-1 kazandıkları Macristan maçından sonra kameraların karşısına geçti. Galli yıldız, kutlamaların ortasında haberi aldığını söyledi ve ekledi, "Şok oldum onunla çalışmak olağanüstüydü ve onun için işlerin büyüyeceğinden eminim."

LINEKER: "BUNU NASIL YAPARSINIZ"

Eski Tottenhamlı Garry Lineker de Pochettino'nun gönderilmesi sert bir dille eleştiren bir tweet attı. "Yıllarca Tottenham'ın bu seviyeye gelmesi için uğraşan bir adamı nasıl görevden alabilirsiniz. Yerini daha iyisiyle doldurmakta iyi şanslar.."

Ayrıca Pochettino'nun görevinden alınmasının ardında adı bir çok Avrupa deviyle anılmaya başlandı. Arjantinli menajer, Bayern Münih, PSG ve Manchester United'ın muhtemel yeni teknik patron adayı olarak gösterildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar