PlayStation 5'in Türkiye fiyatı sızdırıldı

PlayStation 5'in Türkiye fiyatı sızdırıldı
Büyük bir heyecanla beklenen PlayStation 5'in Türkiye fiyatı sızdırıldı.

Büyük bir heyecanla beklenen PlayStation 5'in Türkiye fiyatı sızdırıldı.

Posta Gazetesi'nde yer alan bir habere göre; bir teknoloji mağazasından alınan stok bilgisi, PlayStation 5'in fiyat bilgisini ortaya koyuyor. Ancak sızdırılan bu fiyatın optik disk olan sürüme mi yoksa Digital Edition sürüme mi ait olduğu bilinmiyor.

Japonya merkezli teknoloji devi Sony, bu yıl sonunda yeni oyun konsolu PlayStation 5'i oyunseverlerin beğenisine sunacak. Heyecan verici özelliklere sahip olan konsolun video oyun sektöründe çığır açacağı düşünülürken, PlayStation 5'in fiyatı da büyük bir merak konusu.Sony, bugüne kadar fiyatla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak teknik eleştirmenler, bu oyun konsolunun fiyatı ile ilgili bazı belirlemelerde bulundular. 

d9143e7dc7d771d3cde48ae9d2fcc1af30a85940.webp

SONY AÇIKLAMA YAPMADI 

Posta'dan Onur Binay'ın yaptığı habere göre PlayStation 5'in fiyatı sızdırılmış durumda. Bir teknoloji mağazasının stoklarından elde edilen görüntüleri paylaşan Posta'ya göre Sony'nin yeni nesil oyun konsolu Türkiye'de 7.999 TL fiyat etiketine sahip olacak. Ancak bu fiyatın optik disk girişi için olan versiyona mı yoksa Dijital Edition'a mı ait olduğu şu an için bilinmiyor.

Sony, bugüne kadar PlayStation 5'le ilgili pek çok açıklama yaptı. Yapılan bu açıklamalar daha çok, yeni oyun konsolunun teknik özellikleriyle ilgiliydi. Fiyatla ilgili olarak ise herhangi bir açıklama yapılmadı ve bir ipucu da verilmedi. Ancak geçmiş yıllarla günümüz koşulları arasında kıyaslama yapan eleştirmenler, PlayStation 5'in 500 dolar seviyelerinde olabileceğini açıkladılar. Ancak son söz yine Sony tarafından söylenecek.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar