PKK'da korona belirtisi olan militanlar canlı bomba olmaya zorlanıyor!

PKK'da korona belirtisi olan militanlar canlı bomba olmaya zorlanıyor!
Bölücü terör örgütü PKK'nın yeni tip korona virüs belirtisi görülen teröristleri ölüme terk ettiği ya da canlı bomba eylemcisi olmaya zorladığı ortaya çıktı.

Terör örgütü PKK'da korona etkisi

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, dünyada birçok insanın  hayatını kaybetmesine neden olan Kovid-19 salgını, İran, Irak ve Suriye'deki PKK/PYD/PJAK mensubu teröristlerde de görülmeye başlandı.

Koşullardan dolayı teröristler arasında korona virüs hızla yayıldı.

Korona virüsün terör örgütünde yarattığı panik, teslim olan  teröristlerin ifadeleri, ele geçirilen örgütsel dokümanlar ve teröristler  arasındaki görüşmelere yansıdı.

TERÖRİSTLER KAÇMAK YA DA İNTİHARI ÇARE OLARAK GÖRÜYOR

Buna göre örgüt, virüsle enfekte olan militanlarını ilkel koşullarda  kaderine terk ediyor. Kovid-19 belirtileri bulunan teröristlere tedavi olma s?ansı vermeyen  terör örgütünün sözde yöneticileri, bu teröristleri canlı bomba eylemi yapmaya  zorluyor.

Teröristlerden birçoğu, Türk güvenlik güçlerine teslim olmayı ya da  intihar etmeyi çare olarak görüyor.

ÖRGÜTÜN SÖZDE YÖNETİMİ KORONA VİRÜSE YAKALANAN TERÖRİSTLERLE İLGİLİ  HABERLEŞMEYİ YASAKLADI

Kovid-19 bulaşma riskine karşı örgütün sözde yöneticisi konumundaki  teröristler önlem olarak toplantı yapmıyor. Sözde yöneticilerin sağlık  birimleri, korona virüs belirtilerini taşıyan teröristleri muayeneye kabul  etmiyor.

Salgının, örgütte çözülmeye yol açmasından çekinen örgüt üst yönetimi, korona virüse yakalanan teröristlerin gizli tutulmasını isteyerek bu konuda  haberleşme yapılmasını yasakladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar