Piyasanın altında fiyatlara araç alma fırsatı | İhale usulü gerçekleşiyor...

Piyasanın altında fiyatlara araç alma fırsatı | İhale usulü gerçekleşiyor...
Özellikle otomobil fiyatlarındaki artışın ardından birçok tüketici bu şekilde ihaleye verilen araçları takip ederek piyasanın çok altında fiyatlardan satın almak istiyor. İşte e-ihale ile araç alma koşulları ve ihaledeki bazı araçların fiyat örnekleri!

Son zamanlarda araç satın almak isteyen tüketicilerin en çok aradığı ilanların e-ihale üzerinden satışa sunulan araçlar olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle son dönemde küresel enflasyonla birlikte daha da artan otomobil fiyatları karşısında, açık artırma ile satışa sunulan otomobiller piyasaya büyük bir alternatif oluşturuyor.

Bu noktada uygun fiyatlı araç almayı planlayanlar, Ticaret Bakanlığı’nın düzenlediği e-ihaleler sayesinde aradıkları arabalara piyasanın yarı fiyatına ulaşabiliyor.

Ticaret Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen e-ihale ile aradığınız araçlar açık artırma ile satışa sunuluyor. Piyasadan çok daha uygun fiyatlara araç satın almak için Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenen e-ihalelere de katılabilirsiniz. Katılacağınız ihaleler, teklif verme yöntemi ile gerçekleştirilen müzayede sistemine dayanmaktadır.

İhalelere katılabilmek için öncelikle E-İhale Sistemine üye olmanız gerekmektedir. Üye olduktan sonra aradığınız araç için gerekli teminatı yatırmanız gerekmektedir. Sisteme üyeliğinizi tamamladıktan sonra Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım Bankası vezneleri ve internet bankacılığı sistemlerinden teminat yükleyebilir ve ürünler için teklif oluşturabilirsiniz.

83.000 TL’ye Renoult Clio

E-ihale ile satışa sunulan araçlar arasında dikkat çeken fiyatlardan biri de 2001 model Renoult Clio. Otomatik şanzımanlı bir araç için gerekli olan depozito sadece 7.200 TL’dir. Aracın ihaleye esas satış bedeli 72.000 TL’dir.

Opel Astra

Opel marka araç satın almak isteyen ve piyasa fiyatlarından daha uygun fiyatlar arayan tüketiciler için e-müzayededen büyük bir fırsat. 2006 Model Opel Astra otomobil için sadece 13.500 TL teminat yatırarak ihaleye katılabilirsiniz. Aracın ihaleye esas satış bedeli 135.000 TL’dir.

2009 Peugeot

E-ihale ile satışa sunulan araçlar arasında dikkat çeken otomobillerden biri de 2009 model Peugeot. Manuel şanzımanlı bir araç için yatırmanız gereken teminat bedeli 14.000 TL, aracın ihaleye esas satış bedeli 140.000 TL’dir.

Bu fiyatlara araç sahibi olmak istiyorsanız e-ihale araç satış ilanlarını mutlaka incelemelisiniz.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar