Perinçek, terörist başı Öcalan’ı böyle savundu

Perinçek, terörist başı Öcalan’ı böyle savundu
Katıldığı bir canlı yayın programında terörist başı Öcalan’la ilgili skandal sözler sarf eden Doğu Perinçek “Abdullah Öcalan çok açık bir şekilde Türkiye Cumhuriyeti’ne bir hizmette bulundu” dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Habertürk’te yayınlanan Kübra Par’la Açık ve Net programının canlı yayın konuğu oldu.

Perinçek, PKK terör örgütünün elebaşı olan ve şu anda İmralı cezaevinde tutuklu bulunan Abdullah Öcalan’ın Türkiye Cumhuriyeti’nin saflarına geçtiğini iddia etti.

Perinçek, Abdullah Öcalan’ın yakalandıktan sonra sorgusunda söylediği “Beni alsın Türkiye Devleti kullansın ben bir enstrümanım. Beni istediği şekilde değerlendirsin” sözlerini hatırlatarak Öcalan’ın devletin saflarına geçtiğini savundu.

Perincek, 2004’te ‘Abdullah Öcalan’ın müdahalesi ve ağırlığıyla’ PKK’nın silahları bıraktığını savunarak “Silahları bırakıp binlerce militan Türkiye’den sınır ötesine aktarıldı” açıklamasında bulundu. Perinçek, “Abdullah Öcalan çok açık bir şekilde Türkiye Cumhuriyeti’ne bir hizmette bulundu” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar