Pencereden tüfekle rastgele ateş açtı: 1 yaralı

Pencereden tüfekle rastgele ateş açtı: 1 yaralı
Kayseri'de rastgele çevreye ateş açan Haluk Taflı, ikna çalışması sonucu teslim olmayınca polis operasyon kararı aldı. Bölgede bulunan özel hareket polisi, zırhlı araç ile evin önünde konuşlandırıldı. Taflı, evine yapılan operasyon sonrasında etkisiz hale getirildi.

Olay, öğle saatlerinde Melikgazi İlçesi Hisarcık Mahallesi'nde meydana geldi. Kısa süre önce yurt dışından geldiği ve akli dengesi bozuk olduğu öğrenilen yalnız yaşayan Haluk Taflı, müstakil evinin penceresinden çevreye tüfekle rastgele ateş açmaya başladı. 

POLİS TAFLI'YI İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

Çevrede panik yaşanırken, yoldan geçen bir kadın saçmaların isabet etmesi sonucu yaralandı. Yaralı kadın, çevredekiler tarafından özel araçla hastaneye kaldırıldı. Bu sırada haber verilmesiyle polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Gelen polis ekipleri, Haluk Taflı'yı ikna etmeye çalıştı. 

Ancak elinde iki tüfek ve bir tabanca bulunan Haluk Taflı, çevresine tehditler savurmaya devam etti. Bunun üzerine özel harekat ekipleri bölgeye sevk edildi. Ekipler, evin çevresinde önlem aldı. Daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden psikolog desteği de istendi. Polis ve görevli psikoloğun çalışmasına rağmen Taflı, teslim olmadı.

dha-tufek-2.jpg

DEMİR KAPI KIRILDI 4 SAATLİK BEKLEYİŞ SONA ERDİ

Kontrollü olarak evin merdivenlerine çıkan polis, içeriye göz yaşartıcı gaz fişeği attı. Koçbaşı ile demir kapı kırılarak içeriye giren güvenlik güçleri Haluk Taflı'yı etkisiz hale getirdi.

dha-tufek-3.jpg

Mahallede 4 saat boyunca paniğe neden olan Haluk Taflı, polis nezaretinde ambulansla hastaneye götürüldü. (DHA)

dha-tufek-4.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar