Paylaştığı video ve mesajlar tıklanma rekoru kırınca...Çaresizler Peker'e mesaj yağdırıyor!

Paylaştığı video ve mesajlar tıklanma rekoru kırınca...Çaresizler Peker'e mesaj yağdırıyor!
"Türkiye'nin sosyal ve ekonomik durumu Sedat Peker'in paylaşımlarıyla yeniden gün yüzüne çıktı" yorumunu yapan Milli Gazete'nin haberine göre, mesaj atan vatandaşların bazılarının intiharı bile düşündükleri belirtildi.

Gazete yer alan haberde: "Sedat Peker'in paylaşımlarına gelen yorumlar Türkiye'nin ekonomik durumunu bir kez daha gözler önüne serdi. Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker'in hemen hemen yayınladığı her video ve twitter paylaşımı Türkiye'de olay olurken paylaşımlarının altına gelen yorumlardaki detaylarda gözlerden kaçmadı.

"GEÇİNEMİYORUM"

Sedat Peker'in videoları izlenme rekorları kırarken bu yoğun ziyaretçi akışı içerisinde kendini farkettirmeye çalışan mağdur insanlar iban numarası paylaşarak birbirlerinden yardım istiyorlar. Peker'in çektiği videoların altına gelen "Geçinemiyorum" ifadeleri Türkiye'nin ekonomik durumunu gözler önüne serdi. Gelen paylaşımlarından bazılarında ekonomik çıkmazlardan dolayı intiharı bile düşündükleri yer alırken bazıları ise çocuklarının sağlığı için yaptığı yakarışları paylaştı" denildi.

İşte o paylaşımlardan bazıları: 

sedat-peker1.jpg

sedat-peker2.jpg

sedat-peker3.jpg

sedat-peker4.jpg

sedatpeker5.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar