Abdülkerim imzaya geliyor!

Abdülkerim imzaya geliyor!
Fenerbahçe’nin Beşiktaş ve Galatasaray'ın elinden kaptığı Konyasporlu Abdülkerim Bardakçı’nın, bu hafta imza için İstanbul’a geleceği belirtildi. 4 yıllık anlaşma yapılacak olan 27 yaşındaki stoperin, sarı lacivertli kulüpten senelik 750 bin Euro maaş alacağı öğrenildi.

Şampiyonlar Ligi''ne girmek için iddialı bir kadro kuran Fenerbahçe''nin bu sezonki 3. transferi Abdülkerim Bardakçı oluyor... Sarı lacivertliler, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor’un da peşinde olduğu başarılı savunma oyuncusu için Konyaspor ile her konuda anlaşmaya varmış, Abdülkerim''le yapılan görüşmelerde de sona gelinmişti. Fenerbahçe Yönetimi sonunda tüm taraflarla el sıkıştı.

Sarı Kanarya, Konyaspor’a 2.8 milyon Euro''su peşin olmak üzere toplamda 3.4 milyon € ödeyecek. Ancak bunun 2.8 milyon Euro’su peşin olacak. Kalan 600 bini ise lig şampiyonluğu, Şampiyonlar Ligi’ne katılım (bir sonraki sezon), Türkiye Kupası’nın kazanılması gibi şartlarla bonus olarak ödenecek.

EŞYALARINI TOPLAMAYA BAŞLADI

Fenerbahçe’nin Abdülkerim Bardakçı ile yaptığı anlaşmanın şartları da netlik kazandı. Konyaspor’da senelik 5 milyon TL kazanan yıldız futbolcu, Sarı lacivertlilerden 750 bin Euro (13.7 milyon TL) alacak. Anlaşma ise 4 yıllık olacak. Abdülkerim’in Konya’daki eşyalarını toplamaya başladığı, bu hafta İstanbul’a gelerek kendisini resmi sözleşmeye imza atacağı kaydedildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar