Pastırma tartışması: Erdoğan Kastamonu, Albayrak Kayseri diyor!

Pastırma tartışması:  Erdoğan Kastamonu, Albayrak Kayseri diyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan “Mantıda Kayseri, pastırmada Kastamonu” sözleri sonrasında başlayan 'pastırma' tartışması sürüyor. Kayseri’de pastırmacıları ziyaret eden Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, “Türkiye'mizin bütün pastırmaları on numara ama Kayseri'nin pastırması bir başka” dedi.

TOLGAHAN KARAOĞLU / GÜNBOYU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta partisinin genel merkezinde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları toplantısının ardından kendisine ikram edilen Kastamonu pastırmasını yedikten sonra, Kayserili olan AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'ye takılarak, "Kastamonu pastırması daha iyi" demişti.

Erdoğan’ın açıklamalarının ardından birçok restoran sahipleri ile yemek araştırmacıları arasında da pastırmanın anavatanı tartışması çıkmıştı.

ALBAYRAK: “KAYSERİ’NİN PASTIRMASI BİR BAŞKA”

Bir basın mensubunun Kayseri ve Kastamonu pastırmasından hangisinin daha güzel olduğun sorması üzerine Albayrak, "Kayseri'ye gelip Kayseri pastırması yemeden olmaz. Türkiye'mizin bütün pastırmaları on numara ama Kayseri'nin pastırması bir başka. Kayseri'nin de Kastamonu'nun da pastırmaları güzel. Hepsi güzel." diye konuştu.

b2.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar