Parti logosu belli oldu! Tabelasını asıyor

Parti logosu belli oldu! Tabelasını asıyor
Yeni partiyi 6 Aralık'ta resmen kurmayı planlayan Ahmet Davutoğlu'nun parti logosu için güneş logosunu kullanacağı belirtildi.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu,  parti ismi konusunda 2-3 alternatif üzerinde dururken, İçişleri Bakanlığı’na resmi kuruluş dilekçesi verilene kadar ismin netleştirileceği bildirildi.

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre, Yeni parti kurma çalışmalarında sona gelen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, kurucu olarak düşünülen isimlerle Bolu'da kampa girdi. Partinin 16 Aralık'ta resmen kurulması planlanıyor. 50'ye yakın ilde teşkilatları kuracak isimler de belirlendi. Partinin ismi konusunda 2-3 alternatif üzerinde duruluyor.

İçişleri Bakanlığı'na resmi kuruluş dilekçesi verilene kadar ismin netleştirileceği bildirildi. Parti logosu olarak güneş figürünün beğenildiği öğrenildi.

AKP eski Milletvekilleri Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün, Feramuz Üstün, Abdullah Başçı ve Ulaştırma eski Bakanı Feridun Bilgin'in de partinin kurucusu olması bekleniyor. Bilgin aynı zamanda AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin de bacanağı…

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar