Özgür Demirtaş'tan Süleyman Soylu'ya: Beni size şikayet ediyor...

Özgür Demirtaş'tan Süleyman Soylu'ya: Beni size şikayet ediyor...
Yaptığı ekonomik paylaşımlar ve gündeme dair tespitleriyle dikkatleri üzerine çeken ekonomist ve akademisyen Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından kendisi hakkında yapılan şikayetlerdeki artışa dikkat çekti.

ÖZGÜR DEMİRTAŞ'TAN SÜLEYMAN SOYLU'YA: BENİ SİZE ŞİKAYET EDİYOR...

Paylaştığı videolar kısa sürede milyonlar izlenen ve eski dönemdeki ekonomik uyarılarıyla adeta günümüze göndermelerde bulunan Demirtaş, fazlaca gündemde olmasından kaynaklı trollerin saldırısına maruz kaldığını iddia etti. Son zamanlarda kendisinin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu''ya şikayet edildiğini söyleyen Prof. Dr. Demirtaş bu hesaplardan birini ifşa etti ve kendisini şikayet eden kişinin troll olduğunu söyledi. 

Yapılan şikayetlerin kendisini rahatsız ettiğinin de altını çizen Demirtaş, konuyu bir üst boyuta taşıyarak yaşanan durumun organize bir troll çalışması olabileceği imasında bulundu. İşte ekonomist ve akademisyen Prof. Dr. Özgür Demirtaş''ın o paylaşımları:

"Önüne gelen beni İçişleri Bakanına şikayet ediyor. Hay Allahım yarabbim ya!  Hayır alışık da değilim. Hayatımda park cezası yesem üzülen adamım. Nerede bir Aktrol var beni içişleri bakanına şikayet ediyor. Sebep: Uzmanı olduğum, hobi olarak ilgilendiğim konularda görüş bildirmem...

İçişleri bakanlığına:

Bu adam beni size şikayet ediyor. Bu adam Türkiye’de mi yaşıyor? Vergi veriyor mu? Ülkeye bir faydası var mı? İthal olarak gelip ülke vatandaşlarını içişleri bakanlığına şikayet etmesi arkasında ORGANİZE bir trol çalışması var mı?

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar