Özgü Namal, eşinin vefatının ardından ilk defa görüntülendi

Özgü Namal, eşinin vefatının ardından ilk defa görüntülendi
Ünlü oyuncu Özgü Namal, 2 yıl önce 53 yaşındaki eşi Serdar Oral'ı kalp krizi nedeniyle kaybetti. Eşinin vefatından sonra adeta hayata küsen Özgü Namal, uzun sürenin ardından ilk defa Bodrum'da çocuklarıyla görüntülendi.

Özgü Namal, yaklaşık 2 yıl önce eşi Serdar Oral''ı kalp krizi nedeniyle kaybetti. Eşinin vefatının ardından yıkılan Özgü Namal''ın çocuklarıyla İstanbul''a döndüğü öne sürüldü. 

Büyük acıdan 2 yıl sonra Bodrum''da - Son Dakika Magazin Haberleri

Edinilen bilgilere göre; Özgü Namal, uzun süre sonra Bodrum’da görüntülendi. Ünlü oyuncu, önceki gün Ortakent’teki bir otelde çocuklarıyla ile birlikte kahvaltı yaparken objektiflere takıldı. 

Namal daha sonra çocuklarıyla plaja indi. Denize girmek yerine çocuklarıyla ilgilenen 43 yaşındaki oyuncu, ardından arkadaşlarıyla sahilde sohbet etti.

Özgü Namal kimdir, kaç yaşında? Özgü Namal''ın eşi Serdar Oral neden  hayatını kaybetti? - Magazin Haberleri - Milliyet

Ahmet Serdar Oral''ın cenazesi Kanlıca Mezarlığı''na defnedilmişti. Pandemi tedbirleri nedeniyle yaklaşık 20 kişinin katıldığı cenazeye, Özgü Namal katılamamıştı. Acı haber sonrasında yıkılan Özgü Namal''a sakinleştirici verilmişti. Namal, mezarlığa "Biricik eşim ve babamız" yazılı bir çiçek göndermişti.

Özgü Namal çocuklarıyla görüntülendi - Son Dakika Magazin Haberleri

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar