Özge Ulusoy'dan 'estetik' açıklaması

Özge Ulusoy'dan 'estetik' açıklaması
Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafları hakkında konuşan Özge Ulusoy, estetik iddiasıyla "18 sene içerisindeki değişimi" şeklinde yapılan yorumlara da yanıt verdi. Ulusoy, "Çok güzel olmamış mı? Bu konu hakkında danışmanlık vermeyi düşünüyorum" dedi.

Özge Ulusoy 18 yılda nasıl değişti?

Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafları hakkında konuşan Özge Ulusoy, estetik iddiasıyla "18 sene içerisindeki değişimi" şeklinde yapılan yorumlara da yanıt verdi. Özge Ulusoy, önceki akşam Nişantaşı'nda görüntülendi. Şık giyim tarzı ile dikkat çeken ünlü model, "Şimdi toplantıdan çıktım. Eve gidiyorum" dedi.

"ÇOK GÜZEL OLMAMIŞ MI?"

Ulusoy'a, sosyal medyada 2003 yılından 2021 yılına kadar olan değişiminin kolaj halinde paylaşılması hakkındaki görüşleri soruldu. Ulusoy, "Çok güzel olmamış mı? Bu konu hakkında danışmanlık vermeyi düşünüyorum. Hatta bir ofis bile açabilirim güzellik sırları hakkında. Şaka bir yana her kadın böyle dokunuşları hak ediyor" dedi. Bundan birkaç hafta önce botoks yaptırdığı ortaya çıkan 38 yaşındaki modelin fotoğraflarına sosyal medyada yorum yağdı.

102345566.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar