Özge Özder'den Sadakatsiz müjdesi!

Özge Özder'den Sadakatsiz müjdesi!
Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisine doğum yaptığı için ara veren Özge Özder, sosyal medya hesabından hayranlarına müjde verdi. Derya karakterini canlandıran Özder, dizi setine döneceğini açıkladı.

Özge Özder müjdeyi verdi!

Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrolleri paylaştığı Sadakatsiz dizisinde doktor Derya karakterini canlandıran Özge Özder, dizi setine döneceğini açıkladı. Özder sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Beni merak etmişsiniz, çok haklısınız. Çünkü artık story atamıyorum. Anayım ben vaktim yok! Şaka bir yana gerçekten günler birbirine bağlanıyor. Her gün bir öncekinin aynısıymış gibi oluyor.

Hep aynı şeyleri yapıyor gibi oluyor ama aslında her gün birbirinden daha güzel. Story atmak biraz lüks kaldı. Evdeyiz, Luniş çok iyi. Her şey çok yolunda. Ben artık sete başlıyorum. Aylar sonra ilk defa saçımı boyatacağım. Bu hafta itibarıyla çalışmaya başlıyorum. Sormuşsunuz, diyet yapmıyorum. Yine sormuşsunuz, hiçbir şey uygulamıyorum.

222.webp

"HERKES LUNA'NIN YÜZÜNÜ MERAK EDİYOR"

Lohusalıkta öyle şeyler yapmıyoruz biliyorsunuz. Yüzüme de herhangi bir uygulama yaptırmıyorum. Korse kullanmaya hayır, henüz başlamadım. Herkes Luna'nın yüzünü merak ediyor. Yakında 40'ı çıkacak zaten. 40'ı bir çıksın, bakacağız bakalım. Karar verirsiniz. Kime benziyor?"

SADAKATSİZ 22. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kanal D'nin fenomen dizisi Sadakatsiz'in 22. bölümü 17 Mart çarşamba akşamı ekranlara geldi. Yayınlanan son bölümde ipler kopuyor. Volkan, Asya'nın evinde yine eski defterleri açıyor ancak bu kez Derin her şeyi öğreniyor. Asya’nın hamlesi, üzerine oynanan oyunda kartları yeniden dağıtmıştır.

Beklenmedik bir haber Asya, Sinan, Volkan ve Derin cephesinde yeni bir krizin tetikçisi olur. Gönül’ün artan baskısına boyun eğmeyen Selçuk, Güçlü ailesini daha güç durumda bırakmaya kararlıdır. Derin ve Volkan’ın ilişkisinde ipler daha da gerilirken yaşanan şok bir gelişme, hangi kaçınılmaz sonun habercisidir?

1111.webp

Asya'nın evine gelen Volkan, bir anda eski günlere gidiyor. Ali'nin çizim ödevi için gelen ancak Asya'dan gözünü alamayan Volkan, ona her baktığında onunla olan günlerine özlem duyuyor. Ali ise anne ve babasını yeniden bir arada görünce çok mutlu oluyor. Bu tablonun hiç bozulmamasını istiyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar