Özeren’den İYİ Parti sosyal medya sorumluluğu toplantısı

Özeren’den İYİ Parti sosyal medya sorumluluğu toplantısı
Günboyu gazetesi yazarı Levent Özeren, İYİ Parti Genel Merkezinde sosyal medya sorumluluğu ile ilgili toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya ayrıca İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, gazeteci Gökhan Özbek ve Muhammet Güllük de katıldı.

Levent Özeren’den sosyal medya sorumluluğu toplantısı

Gazetemiz yazarı Levent Özeren, İYİ Parti Genel Merkezinde İYİ Parti sosyal medya sorumluluğu ile ilgili yapılacak toplantıların ilkini gerçekleştirdi.Toplantıya ayrıca İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, gazeteci Gökhan Özbek ve Muhammet Güllük de katıldı.

Levent Özeren, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “İYİ Parti Genel Sekreteri Sn. Uğur Poyraz'ın görevlendirmesi ve Genel Başkan Sn. Meral Akşener'in onayıyla Muhammet Güllük kardeşimle birlikte başladığımız, İYİ Parti sosyal medya sorumluluğu ile ilgili ilk toplantımızı, İl temsilcilerinin katılımıyla Genel Merkez'de gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

 

GÖKHAN ÖZBEK'TEN 'SOSYAL MEDYA VE SİYASET' SUNUMU

Gazeteci Gökhan Özbek de katıldığı toplantıya ilişkin sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu.

Özbek, toplantıda “Sosyal Medya ve Siyaset” üzerine sunum gerçekleştirerek, toplumsal muhalefet açısından neler yapılması gerektiği konusunda tecrübelerini aktardığını ifade etti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar