Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz oldu

Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz oldu
Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanlığı seçimleri yapıldı.

GÜNBOYU SEDAT GÜLGECİ

Kongreye Karabük Valisi Fuat Güler, Karabük Milletvekilleri Niyazi Güneş, Cumhur Ünal Hak İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı, Özçelik iş sendikası Beşkanı Yunus Değirmenci Siyasi parti il ve ilçe yöneticileri, STK Dernek Başkanı ve yöneticileri katıldı.

Kürsüye çıkan Kenan Yılmaz konuşmasında "Selam olsun tarih yazan şanlı çelik işçisine, selam olsun burada bizimle el ele, kol kola, omuz omuza ve yürek yüreğe yürüyenlere... Selam olsun bize güvenenlere, inananlara, bizimle gülüp bizimle ağlayanlara.

sendika-2.jpg

Aylardır ailenizden, sevdiklerinizden ve zamanınızdan fedakarlık yaparak yılmadan yorulmadan çalışarak kazandığımız delege seçimlerinde bugün büyük bir tarih yazdık. Birliğimizin  ve beraberliğimizin karşısında hiç bir gücün duramayacağını herkese göstermiş olduk. Artık Çelik işçisi kazanmıştır. Bundan böyle şanlı çelik işçisi  ve Özçelik iş sendikası Karabük şubesi için yeni bir dönem başlamıştır.

sendika-1.jpg

Bu yolda bizlerle birlikte yürüyen bizlere inanan, güvenen siz değerli kardeşlerime ve 125 delegenin 188  tanesini bize kazandıran şanlı çelik işçisine teşekkür ediyorum" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar