Özcan Deniz tartışmanın fitilini ateşledi: "Kadınların çoğu para koparmak için boşanıyor"

Özcan Deniz tartışmanın fitilini ateşledi: "Kadınların çoğu para koparmak için boşanıyor"
Feyza Aktan ile olaylı boşanmanın ardından magazin gündeminden bir türlü düşmeyen Özcan Deniz sessizliğini bozdu. Çekişmeli velayet davasıyla ilgili açıklamalrda bulunan Deniz canlı yayında "Kadınların çoğu para koparmak için boşanıyor" dedi.

Özcan Deniz ile Feyza Aktan 2018 yılında nikah masasına oturmuş, 2019 yılında olaylı bir şekilde boşanmıştı. İkili arasındaki velayet davasının duruşması geçtiğimiz hafta yapıldı. Aynı gün Feyza Aktan'ın Özcan Deniz'i darp ettiği görüntüler ortaya çıktı.

Eski eşine saldırmakla suçlanan Feyza Aktan '2.Sayfa'da "planlanmış bir olaydı" dedi. Özcan Deniz ise telefonla katıldığı 'Bu Sabah' programında tartışma yaratacak açıklamalar yaptı.

"KADINLARIN ÇOĞU PARA KOPARMAK İÇİN BOŞANIYOR"

Özcan Deniz, nafaka ile ilgili söyledikleri tartışmalara neden oldu.

Deniz "Kadınların çoğu para koparmak için boşanıyor" dedi ve ekledi:
"Olan çocuklara oluyor. Çünkü kadınların çoğu boşansa dahi ömür boyu çalışmadan kafası rahat geçinmenin yolunu açıyor. 'Seni bitiririm', 'Çocuğunu bir daha göremezsinler havada uçuşuyor. Kadınların birçoğunu da (benim durumumda olduğu gibi) işsiz, güçsüz, uğraşsız, tek derdi çocuğu ve bu yasayı kullanarak yaşamaya yol açıyor. Yani herkes kaybediyor. En çok da çocuk. Bu arada bunu da belirteyim de topa tutmasınlar beni. Benim derdim nafaka değil, velayet! Oğluma karşı iyi bir anne olsun. Gelsin neyim var neyim yok canımla beraber hepsini alsın. Ama durum öyle değil"

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar