Ozan Güven'in Babil dizisindeki durumu belli oldu

Ozan Güven'in Babil dizisindeki durumu belli oldu
Sevgilisi Deniz Bulutsuz'u şiddet uyguladığı gerekçesiyle mahkemelik olan Ozan Güven, başrol oynadığı Babil dizisinden ayrıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan yapım şirketi, anlaşmanın karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı

Babil dizisindeki durumu belli oldu

Oyuncu Ozan Güven'in birlikte olduğu Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiası bir süredir magazin gündemini meşgul ediyordu. Güven'den şikayetçi olan Bulutsuz, vücudundaki darp izlerini de dilekçeye koyarak ifade verdi. Bulutsuz ifadesinde Güven tarafından bir saatten fazla şiddet gördüğünü söyledi.Bu olayın yargıya taşınmasını ardından mağdur olan tarafın kendisi olduğunu söyleyen Güven, başrol oynadığı diziden ayrılma kararı aldı.

ozan-guven-ic.jpg

KARŞILIKLI SONLANDIRDILAR 

Babil dizisinde rol alan Ozan Güven'in yeni sezonda yer alıp almayacağı konusu merak uyandırıyordu. Babil'in yapım şirketi Ay Yapım yaptığı açıklamada, Ozan Güven'in diziden ayrılma kararı aldığını açıkladı. Ay Yapım, tarafından yapılan açıklamada:"Babil dizisi oyuncularımızdan Ozan Güven, hakkındaki yargıya intikal eden olayla ilgili olarak süreç tamamlanana kadar iş faaliyetlerine ara verme kararı almıştır. Kendisinin kararını saygıyla karşıladığımızı ve işbirliğimizi karşılıklı olarak sonlardırmış olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız..." ifadelerine yer verildi. 
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar