Oyuncu Cem Gelinoğlu, diğer bir oyuncu arkadaşını video çekerek trolledi

Oyuncu Cem Gelinoğlu, diğer bir oyuncu  arkadaşını video çekerek trolledi
Oyuncu ve senarist Cem Gelinoğlu’nun film setindeki 'hayran' anları videosu izleyenleri kahkahaya boğdu. Video bir anda viral oldu

OYUNCE CEM GELİNOĞLU DİĞER BİR OYUNCU ARKADAŞINI VİDEO ÇEKEREK TROLLEDİ

Ata Demirel’in yeni filmi olan Bursa Bülbülü’nün film setinde oyuncu Kerem Alp Kabul ile Cem Gelinoğlu’nun videosu izleyenleri kahkahaya boğdu

Kerem Alp Kabul’e hayranı gibi yaklaşan Cem Gelinoğlu’nun video çektirmesi viral oldu. O anları sosyal medya hesabında paylaşan ünlü oyuncunun videosu binlerce kişi tarafından izlendi.

 

CEM GELİNOĞLU KİMDİR

20 Temmuz 1983 yılında Düzce’de dünyaya gelmiştir. Ortaokul ve lise hayatını Düzce’de geçiren Cem Gelinoğlu, popüler telefon uygulamaları olan Vine ve Instagram ile kısa sürede birçok takipçi edinmiştir. Daha sonra Ali Kundilli filminin senaryosunu yazmış ve filmde başrol oynamıştır. Büyük beğeni toplayan yapımın devam filmi olan Ali Kundilli 2’nin senaristliğini ve başrolünü yine kendisi üstlenmiştir.

25 Ağustos 2017’de vizyona giren Şansımı Seveyim isimli filmde başrol oynamıştır. 24 Mayıs 2019’da vizyona giren Aykut Enişte isimli filmin Giray Altınok’la birlikte senaristliğini yapıp ayrıca başrolü olan “Aykut” karakterini üstlenmiştir ve film beğeni toplamıştır. 2020 yılında ise serinin devam filmi olan ve yine senaristliğini üstlendiği Aykut Enişte 2 filminin çekimleri gerçekleştirilmiş olup film 3 Aralık 2021 tarihinde vizyona girmiştir.

Senarist ve oyuncu Cem Gelinoğlu’nun profesyonel kariyeri, 2015 yılında sevilen yapım Ali Kundilli’yle başlamıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar