Oyuncu Turhan Kaya'nın ölümünde korona virüs şüphesi

Oyuncu Turhan Kaya'nın ölümünde korona virüs şüphesi
Abdülhamid Han Hastanesi'nde 31 Mart’ta hayatını kaybeden oyuncu Turhan Kaya'nın ölümünün ardından açıklamalarda bulunan oğlu Theo,"Babamın ölüm nedeni olarak ölüm belgesinde bulaşıcı hastalık yazıyor. Koruyucu elbise giymiş insanlar tarafından gömüldü" dedi.

Oyuncu Turhan Kaya, tedavi gördüğü Abdülhamid Han Hastanesi'nde 31 Mart’ta hayatını kaybetmişti. Doktorların, zatürre tedavisi uyguladığı Kaya'nın oğlu Theo, "Babamın ölüm nedeni olarak ölüm belgesinde bulaşıcı hastalık yazıyor. Koruyucu elbise giymiş insanlar tarafından gömüldü" açıklamasında bulundu.

Medyascope'a konuşan Theo Kaya, "Nefes darlığı ve öksürük şikayetiyle hastaneye yatırılan babama iki kere korona virüs testi yaptılar fakat ikisi de negatif çıktı" derken, yetkililer tarafından verilen bilgilerin şeffaf ve güvenilir olmadığını söyledi.  

Hiçbir aile bireyine test yapılmadığını da belirten Theo Kaya, "Babamın akciğer filmlerini başka doktorlara gönderdim. Doktorlar, yüzde 90-95 korona virüs olduğunu söyledi" diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar