Oyuncu Gürgen Öz Samsun'daki kadın şiddeti olayına tepki gösterdi!

Oyuncu Gürgen Öz Samsun'daki kadın şiddeti olayına tepki gösterdi!
Dün Samsun'da İbrahim Zarap'ın eski eşi E.M.'Yİ öldüresiye dövdüğü görüntüler infial yaratmıştı. Oyuncu Gürgen Öz de duruma tepki gösterdi. Öz, "Berbat, rezil ötesi bir durum. Hiçbir dönem bu kadar kadına cinayet bu kadar kadına şiddet yaşanmamıştı." dedi.

Güren Öz öfke kustu! Açtı ağzını yumdu gözünü

Samsun'da dün gece İbrahim Zarap eski eşi E.M.'yi 5 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde öldüresiye dövdü. O ana ait görüntüler tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. edilen Zarap, 'öldürmeye teşebbüs' suçundan yargılanarak tutuklandı. 

"BU ÇOK ACI BİR GÜLME"


Oyuncu Gürgen Öz de Instagram hesabından bir video yayınladı. Öz açıklamalarına, "Yine evin içinde kendi kendimi gülerken yakaladım ama bu çok acı bir gülme" sözleriyle başladı.

Öz daha sonra, "Samsun'da kocası tarafından tekme tokat dövülen kadının videosunu izlediniz mi? İzlemediyseniz açın izleyin. Berbat, rezil ötesi bir durum. Adam kadının kafasını yerlere yerlere vuruyor, kafasını tekmeliyor çocuğunun gözleri önünde" dedi.

 

 


"BEN UTANIYORUM"


Bu toplumun kadından korkan, zayıf bir toplum haline geldiğini vurgulayan Öz, "Bundan 10-20 yıl önce o apartmanlardan 3-5 tane delikanlı inip o adama müdahale ederdi ama o reflekslerimiz de kalmadı. Kimse de çıkıp adamı durdurmuyor. Hiçbir dönem bu kadar kadına cinayet bu kadar kadına şiddet yaşanmamıştı. Yarın 8 Mart Dünya kadınlar günü peki biz bunu kutlamayı hak ediyor muyuz toplum olarak hayır. Ben utanıyorum" ifadelerini kullandı.


 

 

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar