Öyle yorumlar yapıldı ki... Bu fotoğraf Saadet Partisi'ni de karıştırdı!

Öyle yorumlar yapıldı ki... Bu fotoğraf Saadet Partisi'ni de karıştırdı!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Oğuzhan Asiltürk'ün koluna girdiği fotoğraf, parti tabanını karıştırdı. Sosyal medyada yorum yağdı.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Oğuzhan Asiltürk'ün, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın davetiyle KKTC'ye gitmesi siyasi kulislerde tartışılmaya devam ederken yeni gelişmeler de peş peşe geliyor. Erdoğan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı da davet etmiş, ancak iki lider de bu teklifi geri çevirmişti. Bu olayın analizi yapılırken bu kez Erdoğan'la birlikte KKTC'ye gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin objektiflere yansıyan fotoğrafları gündemi bir anda değiştirdi. Bahçeli'nin hem uçaktan inerken hem de tören boyunca yürürken Oğuzhan Asiltürk'ün koluna girdiği görülüyor.

SOSYAL MEDYADA YORUM SAVAŞI

MHP tabanında da ilginç bulanarak çok sayıda yorum alan bu fotoğraflar, Saadet Partisi'nde ise adeta şok etkisi yarattı. Cumhur İttifakı'na yakınlığıyla bilenen Oğuzhan Asiltürk taraftarları ile Genel Başkan Temel Karamollaoğlu ekibi bu fotoğraf üzerinden sosyal medyada yorum yarışına girdi. Kulisler, Erdoğan'ın Asiltürk'ü ziyaretiyle başlattığı Millet İttifakı'nın parçalama harekatının bundan sonraki hamlelerinin ne olabileceği üzerinde tahmin yürütüyor.

ziyad.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar