'Öyle bir geçer zamanki'nin minik Osman'ı değişimiyle şaşırttı

'Öyle bir geçer zamanki'nin minik Osman'ı değişimiyle şaşırttı
Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Küçük Osman'ı artık 16 yaşında. Çocuk yıldız Emir Berke Zincidi, o yıllardan bu yıla bakın nasıl bir değişim sergiledi.

Çok izlenen ve bazı sahnelere akıllara kazınan yapımlardan Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin çocuk yıldızı Emir Berke Zincidi 16 yaşına girdi.

Dizi final yaptıktan sonra dahi izlenmeyen devam eden Öyle Bir Geçer Zaman Ki yeni oyuncular için de bir çıkış noktası olmuş, ve kariyer hayatlarında sağlam adımlarla ilerlemişlerdi. 

Aras Bulut İynemli, Farah Zeynep Abdullah gibi şimdilerin aranan isimleri Öyle Bir Geçer Zaman Ki ile tanınmıştı. Şimdinin çok ünlüleri o zaman Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin yeni parlayan yıldızlarından çıkmıştı.

osman1-sqr3.jpg

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin her hareketi mimiği mercek altına alınan oyuncularından biri de Osman karakteri'ne can veren minik Emir Berke Zincidi'ydi. Öyle Bir Geçer Zaman Ki ile yıldızı parlayan Küçük Osman Emir Berke Zincidi şimdi büyüdü.

osman2-7a3z.jpg

Geçtiğimiz günlerde 16 yaşında basan Emir Berke Zincidi spor salonundan paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekiyor. İşte Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi'nin son hali...

(TV100)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar