Otomobilinde uyuşturucu madde bulunmuştu! Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar hakkında karar çıktı

 Otomobilinde uyuşturucu madde bulunmuştu! Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar hakkında karar çıktı
Ayşegül Çınar, arkadaşları ile bir mekanda eğlendikten sonra polis çevirmesine takıldı. Çınar'ın otomobilinin bagajında uyuşturucu madde bulununca, genç oyuncu gözaltına alındı. Çınar, ifadesinin alınmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Ayşegül Çınar hakkında karar çıktı

Ayşegül Çınar, arkadaşları ile bir mekanda eğlendikten sonra polis çevirmesine takıldı. Çınar'ın otomobilinin bagajında uyuşturucu madde bulununca, genç oyuncu gözaltına alındı. Çınar, ifadesinin alınmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi. Çınar ile 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar (22) cumartesi akşamı arkadaşlarıyla Beylikdüzü'ndeki bir mekanda eğlendikten sonra Etiler'deki evine gitmek için çıktığı yolda polis uygulamasına takılmıştı.

Otomobilde yapılan aramada, bagaj kısmında 20 gram uyuşturucu madde bulunmuştu. Uyuşturucuyla yakalandıktan sonra Etiler Karakolu'na götürülen oyuncu, tüm iddiaları reddetti ve erkek arkadaşının kendisine tuzak kurduğunu söyledi.

İfadesinin alınmasından sonra adliyeye sevk edilen oyuncu ve sevgilisi Furkan Çalıkoğlu polis eşliğinde zırhlı araca bindirildi. Polis ekipleri yakaladıkları uyuşturucu maddeyi de delil olarak beraberinde götürdü.Adliyedeki işlemleri tamamlanan oyuncu Ayşegül Çınar ile 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AYŞEGÜL ÇINAR KİMDİR

Ayşegül Çınar, 1999 yılında Antalya'da doğdu. Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde tamamladı. Çınar, 'Yasak Elma' dizisinde 'Lila' karakterini canlandırmıştı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar