Osmaniye'de yolsuzluk haberi yapan gazeteci Hasan Tolga Balcılar’ın evine polis baskını!

Osmaniye'de yolsuzluk haberi yapan gazeteci Hasan Tolga Balcılar’ın evine polis baskını!
Osmaniye'de yerel bir gazeteci, MHP'li belediye ile ilgili yolsuzluk yapıldığına dair haberler yapınca evine polis baskını gerçekleşti. Operasyon tartışmaya neden olurken çok sayıda polisin katıldığı iddia edildi.

Osmaniye'de yerel bir gazetecinin belediyenin yolsuzluk haberini yaptıktan sonra evi polisler tarafından basıldı. 

Medyakoridor'unda yer alan habere göre, Osmaniye’de gazeteci Hasan Tolga Balcılar’ın evine yapılan polis baskının görüntüleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

 

 

Endişeli olduğunu ve can güvenliğinden endişe duyduğunu dile getiren Balcılar şöyle konuştu:

“Osmaniye Belediyesi ve bağlantıları ile ilgili yaptığım haberler nedeniyle tehdit ediliyordum. Gazeteci olarak usulsüz ihaleleri ispatlamıştım. Bunları haber yapınca, bu şahıslar önce para teklif ettiler. Kabul etmeyince de tehditler almaya başladım.

Bir süre sonra, belediye başkanı Kadir Kara’nın İl Emniyet Müdürü ile görüşmesiyle tarafıma emniyet tarafından operasyonlar düzenlenmeye başladı. Evlerim 3 kez arandı. ‘Terör suçlusu ihbarı aldık’ diyerek aradılar.

Eşime kızıma ve bana kötü davrandılar. Beni tutuklama kararı olmamasına rağmen tutuklamaya kalktılar. Osmaniye çok kötü durumda. Yerel gazeteciler olarak sürekli tehdit ediliyoruz. FOX Haber’in yerel muhabiri bile korktuğu için usulsüzlükleri haber yapamıyor.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar