Oscar ödüllü oyuncu Jeff Bridges, kansere yakalandığını açıkladı

Oscar ödüllü oyuncu Jeff Bridges, kansere yakalandığını açıkladı
7 kez "En İyi Erkek Oyuncu" dallarında Oscar'a aday gösterilen ve 2010 yılında da bu ödüle sahip olan Jeff Bridges, kansere yakalandığını açıkladı.

Oscar Ödüllü oyuncu kansere yakalandı

ABD’li oyuncu Jeff Bridges sosyal medya hesabından,  "Bana lenfoma teşhisi konuldu. Bu ciddi bir hastalık olmasına rağmen harika bir doktor ekibine sahip olduğum ve iyileşme süresi tahmini iyi olduğu için şanslı hissediyorum" ifadelerini kullandı.
70 yaşındaki oyuncu, tedaviye başladığını belirterek, iyileşme haberini de sosyal medya hesabından paylaşacağını söyledi. Jeff Bridges, hastalık haberini verdikten sonra 3 Kasım'da yapılacak ABD başkanlık seçimlerini hatırlatarak, oy verme çağrısında bulundu.
Ünlü oyuncu, "Dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkürler. Lütfen oy vermeye gitmeyi unutmayın. Çünkü hepimiz bu işin içindeyiz" dedi.
Jeff Bridges, yedi kez 'En İyi Erkek Oyuncu' ve 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' dallarında Oscar'a aday gösterilmişti. Bridges, 2010 yılında 'Çılgın Kalp' adlı filminde 'Otis Blake' rolü ile 'En İyi Erkek Oyuncu' dalında Oscar kazanmıştı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar