Orhan Sarıbal: Guinness Rekorlarına konu olacak bir hikaye!

Orhan Sarıbal: Guinness Rekorlarına konu olacak bir hikaye!
CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, sosyal medya hesabından yapımı bir türlü bitmeyen Bursa Büyükşehir Stadyumu'na ilişkin bir paylaşımda bulunarak, "Guinness Rekorlar kitabına girecek kadar uzun süren ve bitmeyen bir stadyum" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Orhan Sarıban, "Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 9 yıldır yapımını sürdürdüğü ama hala bitmeyen 'timsah' modeliyle ortaya koyduğu stadyumun önündeyiz. Yaklaşık 700 milyon paranın harcandığı ve hala bitmeyen stadyum Türkiye'nin en pahalı ve dünyada Guinness Rekorlar kitabına girecek kadar uzun süren ve hala bitmeyen bir stadyum" dedi.

Orhan Sarıban'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

Bursa Büyükşehir Stadyumu’ndan sonra yapımına başlanan Antalya, Eskişehir, Sivas, Trabzon, Gaziantep ve Diyarbakır Stadyumları hizmete girdi. Bütün bu stadyumlardan daha fazla para harcanan Timsah Arena ise 9 yılda bitirilemedi.

saaa.png

Sarıbal'ın konuşması şöyle:

"Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 9 yıldır yapımını sürdürdüğü ama hala bitmeyen 'timsah' modeliyle ortaya koyduğu stadyumun önündeyüz. Yaklaşık 700 milyon paranın harcandığı ve hala bitmeyen stadyum Türkiye'nin en pahalı ve dünyada Guinness Rekorlar kitabına girecek kadar uzun süren bitmeyen bir stadyum. Antalya, Eskişehir, Sivas, Trabzon, Gaziantep ve Diyarbakır Stadyumlarını yan yana koyduğumuzda ortalama 103 milyon ile 250 milyon arasında 2-3 yıllık süreyle  biten stadyumların toplam giden para kadar timsah parayı yuttu. AKP yapar halk bakar şiarıyla insanların karşısına çıkan AKP belediye başkanları bunu net bir şekilde görebilir."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar