Onur Büyüktopçu'yu çıldırttılar! "Beter olun"

Onur Büyüktopçu'yu çıldırttılar! "Beter olun"
Ünlü oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu, Türkiye'deki orman yangınları sürerken, sosyal medya hesaplarından eğlenceli paylaşımlar yapan isimlere isyan etti.

Türkiye günlerdir yangın felaketiyle boğuşuyor. Yurdun dört bir yanında çıkan yangınlar birçok can kayıplarına ve insanların evsiz kalmasına sebep oldu.

Ancak tüm bu yaşananlara seyirci kalanlar da vardı. Bazı ünlü isimlerin eğlence paylaşımları devam etti.  Bu paylaşımlara birçok ünlü isim ise isyan etti. İsyan edenlerin arasında ünlü sunucu ve oyuncu Onur Büyüktopçu da vardı.

Onur Büyüktopçu sosyal medya hesabından çok sert tepki gösterdi. 

“3 gündür bir şey yazmamak için kendimi zor tutuyorum” diyen ünlü sunucu ve oyuncu “Yeter artık! Defolun gidin” diyerek sert bir dille eleştirdi.

Instagram hesabından paylaşım yapan Büyüktopçu şu ifadeleri kullandı:

"3 gündür zor dayandım, 'Karışmayım' dedim, sustum sustum sustum. Ama artık yeter, delirttiniz adamı, selfileriniz , içkileriniz, danslarınız, yemekleriniz batsın. Allah aşkına beni silin engelleyin, kendi dünyanızda mutlusunuz çünkü beter olun. Gerçekten bazı tanıyamadığım arkadaşlarım, mahalle yanarken yer aldıkları yerdeler, yazıklar olsun. Ülke yanıyor ülke, can gidiyor, insan gidiyor, hayvanlarımız, doğamız ölüyor. Sen de hala yan koyda şampanyalar patlatıp, yat partilerinde ol.

onur-buyuktopcu-78.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar