Onur Akay'dan Selin Ciğerci aldatıldı iddiası

Onur Akay'dan Selin Ciğerci aldatıldı iddiası
Geçtiğimiz günlerde evliliğini sonlandıran Selin Ciğerci hakkında çıkan iddialar hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Onur Akay Selin Ciğerci'nin 'aldatılma' yüzünden ayrıldığını iddia etti.

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile futbolcu Gökhan Çıra'nın iki yıllık evliliklerini bitirmesi magazin gündemine günlerdir meşgul ediyor. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay ise şoke eden bir iddiada bulundu. Akay, Çıra'nın Selin Ciğerci'yi aldattığını iddia etti.
Bugünkü yazsında bir fotoğraf paylaşarak Gökhan Çıra'nın Selin Ciğerci'yi aldattığını iddia eden Akay'ın iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

img-20210912-wa0005-2-6y6g.jpg

SELİN'İ ÜNLÜ BİR ŞARKICIYLA ALDATTI İDDİASI

Onur Akay, "Selin Ciğerci'nin evliliğini sonlandırmasının sebebi, ne şiddet ne de Gökhan Çıra'nın agresif oluşuydu. Selin Ciğerci aldatıldı ve ben defalarca aldatıldığını duyduğum halde, evlilikleri zarar görmesin diye yazmadım. Hatta bu aldatma olaylarını zaman zaman Selin de duydu ama pek aldırmadı. Hatta Gökhan'ın Selin'i ünlü bir şarkıcıyla aldattığı da söyleniyor. Boşandıktan bir gün sonra sevgilisi ile bir restoranda görüntülediğimiz Gökhan Çıra, sevgilisi ile yakınlaştığı anlarda etraftan fotoğrafı çekilir diye son derece korkak ve tedirgindi. Bu arada arşivimizde Gökhan Çıra'nın birçok fotoğrafı da bulunmaktadır" dedi ve Gökhan Çıra'nın boşandıktan bir gün sonra bir kadınla çekilen fotoğrafını yayınladı.
Selin Ciğerci ise boşanma sebebini şu sözlerle açıklamıştı:

"Biz sabah kalkıyoruz, aynı yerdeyiz, aynı iş yerindeyiz, akşam aynı evdeyiz... Gün içinde işle ilgili bir şey oluyor, birikiyor.. Böyle tatsızlıklar insan hayatında oluyor. İlk boşanan da
ben değilim. Herkes sinirli şu an. Gökhan biraz agresif bir adam. Şiddetin ş'si asla yok. 5 dakika sonra dünyanın en mutlu insanı. Bu onun karakteri. İlk tanıştığım zaman da sinirliydi ama iş için içine girince, sorumluluklar büyüdü... Daha fazla sinirli olabiliyor, daha gergin olabiliyor. bu da
ilişkimize yansıdı." 

(TV100)

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar