Old Spice, Head&Shoulders ve Anadolu Efes Taraftarları, Final heyecanı için Kanyon’da buluştu!

Old Spice, Head&Shoulders ve Anadolu Efes Taraftarları, Final heyecanı için Kanyon’da buluştu!
Erkek bakımının vazgeçilmez markası Old Spice ve Dünyanın 1 numaralı kepek şampuanı Head&Shoulders, Türk basketbolunda ilklerin takımı olan Anadolu Efes Spor Kulübü’ne desteğini sürdürüyor. Takımın “Esanslı Sponsoru” Old Spice, EuroLeague Final Four’unun yarı final maçında Yunan ekibi Olympiakos’u yenerek finale yükselen Anadolu Efes’in final heyecanını taraftarlarla paylaştı.

21 Mayıs Cumartesi günü Belgrad’da gerçekleşen THY EuroLeague finalinde Real Madrid ile karşı karşıya gelen Anadolu Efes’in esanslı sponsoru Old Spice, final heyecanını taraftarlarla birlikte yaşadı. Old Spice ve Head&Shoulders nefes kesen mücadele için Kanyon AVM’de düzenlediği maç izleme etkinliğinde spor camiasını, influencerları ve Anadolu Efes taraftarlarını bir araya getirdi. Bu kritik ve önemli maç için İstanbul’da buluşan taraftarlar, Real Madrid-Anadolu Efes final maçını dev ekranda izleyerek unutulmayacak esanslı anlar yaşadı.

Anadolu Efes ile birlikte saha içinden dijitale birçok farklı noktada sezon boyunca gerçekleştirdiği aktivasyonlarla Old Spice ve Head&Shoulders’ın 21 Mayıs Cumartesi günü Kanyon’da düzenlenen maç izleme etkinliğine; Berk Keklik, Alper Rende, Burak Güngör olmak üzere birçok isim katıldı.

2022 EuroLeague Final Four organizasyonunun final maçında Real Madrid ile karşılaşan Anadolu Efes, maçı 58 - 57 skorla kazanarak üst üste ikinci kez EuroLeague şampiyonu oldu.

ANADOLU EFES SPOR KULÜBÜ HAKKINDA 

Türkiye’de basketbolun kitlelere yayılması ve sevdirilmesinde en büyük paya sahip olan Anadolu Efes Spor Kulübü, Tuncay Özilhan başkanlığında, Efes Pilsen Spor Kulübü adıyla 1976 yılında Kadıköyspor’un devralınmasıyla kurulmuştur. Yıllar içerisinde Türk basketbol tarihinde pek çok ilke imza atarak ilklerin takımı olmayı başaran Anadolu Efes, 2021-2022 sezonu itibarıyla müzesinde 1 Koraç Kupası, 15 Türkiye Basketbol Ligi Şampiyonluğu, 11 Türkiye Kupası, 12 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 1 EuroLeague Kupası bulundurmaktadır.

Anadolu Efes Spor Kulübü ayrıca EuroLeague tarafından “Avrupa’nın En İyi Pazarlama Yapan Takımı” seçilen tek Türk kulübüdür. EuroLeague Devotion Pazarlama Ödülleri’nde üç kez Altın Ödül (2010, 2013, 2017 ve 2020) kazanan Anadolu Efes, iki kez de Gümüş Ödül (2019 ve 2021) kazanmıştır.

Kısa sürede Türk Basketbolu’nun kilometre taşlarından biri olan Anadolu Efes Spor Kulübü’nün temel amaçlarından biri Türk sporunu ileriye götürmek, Avrupa sahalarında ülkemizi başarı ile temsil ederek basketbolumuzu tüm gençlere sevdirmektir. Şimdiye kadar altyapısından sayısız yıldızlar yetiştiren Anadolu Efes, sporumuza her yıl yeni yetenekleri armağan etmektedir.

OLD SPİCE HAKKINDA 

Modern erkeğin kişisel bakım sürecinde her daim yanında olmayı amaçlayan ikonik marka Old Spice; sprey, roll on, stick ve jel deodorant, duş jeli, tıraş sonrası losyonu, EDT (Eau de toilette), 2’si 1 arada şampuan ve duş jelinin bulunduğu farklı koku serisini tüketicileri ile buluşturmuştur. Tüketicileriyle alışılmışın dışında ve eğlenceli bir bağ kuran Old Spice, çok çeşitli kokular içeren geniş ürün gamı ile erkek bakımında vazgeçilmez marka olmayı hedeflemektedir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar