Oktay Vural'dan eşi Tuba Vural'a duygusal mesaj

Oktay Vural'dan eşi Tuba Vural'a duygusal mesaj
MHP eski Grup Başkanvekili Oktay Vural, 2014 yılında kanser hastalığına yenik düşerek hayata gözlerini yuman eşi Prof. Dr. Tuba Vural için sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaştı.

GATA'da kanser tedavisi görürken 2014 yılında hayatını kaybeden Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuba Vural'ın ölüm yıl dönümünde eşi MHP eski Grup Başkanvekili Oktay Vural'dan duygusal bir mesaj geldi. 

Vural, Twitter hesabından paylaştığı fotoğrafa "İlk sevgiye benzeyen ilk acı, ilk ayrılık!" notunu düştü.

vuralll.jpg

"ZORLU BİR SÜREÇ GEÇİRİYORUM"

Oktay Vural'ın 1988'de evlendiği eşi Prof. Dr. Tuba Vural kanser tedavisi görüyordu. Oktay Vural, eşinin vefatından 1 ay önce verdiği bir röportajda 'Bıraktığınız o sakalların altında derin bir hüzün mü yatıyor?' sorusuna şu yanıtı vermişti: Dışı seni içi beni yakar... İmaj olsun diye bırakmadım. Zorlu bir süreç geçiriyorum. Kişisel bakım yapmaya, her gün tıraş olmaya fırsatım olmadı. İlgi odağınız farklı. Darmadağınık olmaktansa sakal bırakayım dedim.İçinde bulunduğumuz ortamın sonucu, spontane gelişti.

"O TEDAVİ GÖRÜRKEN, SEÇİM KAMPANYASI İÇİN ÇALIŞIYORDUM"

Vural, eşinin sağlık durumunu şöyle anlatmıştı:

"İlk kez 2011 seçimleri öncesinde rahatsızlandı. O kemoterapi görürken ben seçim kampanyası için çalışıyordum. Tuba Hanım çok güçlü bir kadındır. “Mücadelene devam edeceksin” diyordu. Hastalığını grip, nezle gibi görüyordu. Tabii hastalıkların bir seyri var. Belli bir safhadan sonra başka türlü tebarüz ediyor, elinizde değil... Her şey iyi gidiyor derken böyle gelişti..."

"OĞLUMUZUN YEMİN TÖRENİNE GİDEMEDİK"

Oktay Vural "Meme kanserini atlattı derken metastaz mı yaptı?" sorusuna da şu yanıtı vermişti:

"Evet, nedenini bilmediğimiz bir şekilde tekrar nüksetti. Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra büyük oğlum askere gitti. Tuba Hanım o günlerde de sıkıntılı bir dönem yaşıyordu. Birlikte Kastamonu’ya gidip onu birliğine teslim ettik. Sonra süreç daha kötüleşti maalesef. Oğlumuzun yemin törenine gidemedik. Şimdi tedavisi devam ediyor. (Bir süre duraksıyor...) Allah’a şükür.."

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar