Oğuzhan Uğur'dan Ahmet Hakan'a: "Bu virajı da alır"

Oğuzhan Uğur'dan Ahmet Hakan'a: "Bu virajı da alır"
Sosyal Medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Korona virüs salgınının ardından dünyada hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" sözlerinin ardından Ahmet Hakan'ın köşe yazısından bir bölümü paylaşarak "Ahmet abi bu virajı da alır, hiç şüphem yok" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya fenomeni ve YouTuber Oğuzhan Uğur, Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulunarak Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a göndermede bulundu.

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan'ın geçtiğimiz gün köşesinde yazdığı "'Virüs ortadan kalktığında hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' falan diyenlere fena halde ifrit oluyorum. Niye olmasın kardeşim? Virüs gidecek, sokağa çıkacağız ve hayat devam edecek. Nereden çıkıyor bu iri laf etme merakı?" ifadelerini hatırlatan Oğuzhan Uğur, paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine de yer verdi.

ERDOĞAN: "HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün kabine toplantısı sonrası yeni tip korona virüs salgınıyla ilgili yaptığı açıklamada  "Yaşadığımız korona virüs salgınının ardından dünyada hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı açık görünüyor" ifadelerini kullanmıştı.

"AHMET ABİ BU VİRAJI DA ALIR"

Ahmet Hakan ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini yan yana koyarak Twitter'dan paylaşan Oğuzhan Uğur, "Ahmet abi bu virajı da alır, hiç şüphem yok" ifadelerini kullandı.

oguzhan-ugur.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar