Öğrenciler Turizm Bakanı'nın peşini bırakmıyor! Kampanya başlattılar...

Öğrenciler Turizm Bakanı'nın peşini bırakmıyor! Kampanya başlattılar...
YKS'nin turizm nedeniyle ertelenmediğini savunan öğrenciler, Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a ait otellere düşük puan ve kötü yorum kampanyası başlattı.

Turizm nedeniyle sınavların ertelenmediğini düşünen ve YKS'ye hazırlanan öğrenciler Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un otellerine karşı düşük puan ve kötü yorum kampanyası başlattı.

2,5 milyon öğrencinin bu hafta sonu gireceği YKS sınavının koronavirüs nedeniyle ertelenmesi istenmişti.

Koronavirüs sebebi ile 25-26 Temmuz'a ertelenen YKS, geçtiğimiz ay 27-28 Haziran'a alınmıştı. Bu değişikliğe tepki gösteren öğrenciler sınavın ertelenmesini ya da iptal edilmesini istiyordu. Sınavın iptal edilmesi için açılan dava ise geçtiğimiz günlerde Danıştay tarafından reddedildi.

20 Haziran'da gerçekleştirilen LGS'de manzaralar hafta sonu sınava girecek öğrencileri iyice tedirgin etti. Kendisini ve ailesini tehlikeye atmak istemeyen öğrenciler sınavın iptal edilmesi için uzun zamandır sosyal medyadan çağrıda bulunuyorlar.

Sınavın turizm nedeniyle ertelenmediğini düşünen öğrenciler, Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un otellerine düşük puan ve kötü yorum kampanyası başlattı.

Tepkilerini dile getirmek için kampanya başlatan öğrenciler Twitter üzerinden harekete geçerek Turizm Bakanı'nın sahip olduğu otellere bir yıldız verip kötü yorum bırakmaya başladı. Bir anda büyüyen bu kampanyaya pek çok öğrenci ve veli de katıldı.

İşte o yorumlardan bazıları:

a1.webpa2.webpa3.webpa4.webp

a5.webpa6.webp

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar